Første rotur

Standeren er hejst, og vi er nu klar til at gå på vandet!

Førstegangsinstruktion foregår lørdage kl. 13 og mandage kl. 17:15 i perioden april til og med midten af august. Det varer 2½-3 timer og foregår både på land og til vands.

For at du kan modtage instruktion og ro i DSR, er det et krav at du er medlem og har betalt dit første kontingent. Du skal derudover være sikker på, at du kan svømme minimum 400 m uden svømme- eller redningsvest.

Du melder dig ind i DSR her.

Førstegangsinstruktion tager lidt længere tid end de efterfølgende gange til instruktion. Du skal lære om bl.a. sikkerhed, ro-kommandoer og grundlæggende roteknik, inden vi tager ud for at ro på vandet første gang.

For at vi kan tilrettelægge instruktionen hensigtsmæssig for dig og alle de andre nye roere, er det vigtigt at du på Groupcare melder dig til førstegangsinstruktion.

Tilmelding til førstegangsinstruktion sker på DSR’s community site dsr.groupcare.dk, som er omdrejningspunktet for klubbens trænings- og sociale aktiviteter. Du kan læse alt om hvordan du melder dig til på Groupcare her.

Dørene i klubhuset er normalt låst. Til førstegangsinstruktion mødes vi på bådepladsen i baghaven bag bygningen ud mod vandet. Adressen er Strandvænget 55, 2100 København Ø.

Her finder du flere informationer om at være nye roer i DSR her. Her finder du også information om, hvordan du efterfølgende tilmelder dig førstegangsinstruktion; din første introduktion til klubben, roningen, bådene og ikke mindst din første tur på vandet.

Spørgsmål? Kontakt instruktørerne på instruktion@danskestudentersroklub.dk.
Læs mere om alle klubbens udendørsaktiviteter her og indendørsaktiviteter her.
Velkommen til – vi glæder os til at møde dig