Rogæst i DSR

DSR får af og til besøg af andre roklubber. Nogle låner blot et par både. Andre bliver boende i flere dage. Her er samlet nogle praktiske oplysninger om, hvad man kan forvente, når man besøger DSR.

Sovepladser

Der er ingen køjepladser i DSR og ingen sovesal. Besøgende klubber kan sove i træningslokalet ved bådhallen, i festsalen eller i Kongeværelset på 1. sal. Om dagen bedes soveposer etc. være skubbet til side, så lokalet kan bruges til træning og andre aktiviteter.

Køkkenfaciliteter

DSR’s køkken fungerer kommercielt og må derfor normalt ikke benyttes af besøgende klubber til madlavning. Ønsker I at bruge køkkenfaciliteterne opkræves et beløb til rengøring. Det meste af året serverer vores kok lækker og mættende aftensmad for billige penge mandag til torsdag. Kommer I rigtig mange, så vil kokken gerne have besked på forhånd. Besøgende er velkomne til at spise medbragt mad på verandaen (både inde og ude), og i hallen på 1. sal findes et tekøkken med mikrobølgeovn, opvaskemaskine og kaffemaskine.

Både

Meddel på forhånd hvor mange både, I vil låne, samt om I har særlige ønsker. Sammen med bådene kan I låne sikkerhedsudstyr i form af øser, redningsveste (dog har vi ingen selvoppustelige svømmeveste), bådshager og holdere til lanterner. Medbring selv lanterner, søkort, nødblus etc., hvis I har behov for dette. Og naturligvis det nødvendige antal langtursstyrmænd.

Opbevaring i klubhuset

Vores klubhus er normalt aflåst, men tit står bådhallen åben uden opsyn, så alting af værdi bør låses inde. I kan evt. benytte ubrugte skabe (dem der er tomme og uden navn) i omklædningsrummene og låse dem med almindelige hængelåse, I selv medbringer.

Badefaciliteter

Vi har tre omklædningsrum i DSR. To til kvinder og et til mænd. I er velkomne til at bruge dem alle tre.

Adgang til klubhuset

Adgang til klubhuset sker vha. nøglebrikker. Pr. nøglebrik betaler besøgende et depositum på 200 kr. (betales kontant eller overføres på forhånd til 3219 – 3219944128). Nøglebrikken giver adgang til de rum og i det tidsrum, I aftaler. Nøglebrikkerne udleveres ved ankomst til DSR. Aftal derfor et præcist tidspunkt for ankomst til DSR. Depositum tilbagebetales ved aflevering af brikken/-rne.

Betaling for leje af DSR’s klubhus og både

For medlemmer af andre roklubber er det gratis at låne klubhus og både i DSR, såfremt DSR kan låne den besøgende klubs bådhus og både gratis. Alternativt svarer prisen i DSR til den pris, den besøgende klub opkræver af DSR ved besøg.

Offentlig transport

De nærmeste S-togsstationer er Svanemøllen Station og Nordhavn Station. Det tager ca. 10-15 minutter at gå fra stationen til klubhuset.

Parkering

Parkering kan ske på Strandvænget. Bemærk at kun de skrå parkeringspladser kan benyttes i længere perioder gratis. Parkeringspladserne langs kantstenen må kun benyttes i kortere tidsrum.

Mulige roture

Man kan stort set altid komme på vandet fra DSR, men vejret kan afskære fra flere mulige turmål.

  • Ture nordpå er simplest, da man blot følger kysten.
  • Ture sydpå kan gå ind i Københavns Havn og Kanaler, hvilket anbefales at gøre med lokalkendte styrmænd ombord. Alternativt kan man gå sydpå til Dragør. I forbindelse med udvidelsen af Nordhavnen går turen fra DSR til Københavns Havn meget langt ud i Øresund. Turen kræver roligt vejr og erfarne styrmænd!
  • På særligt stille dage kan Flakfortet være et spændende udflugtsmål. Vær opmærksom på, at store sejlrender skal passeres.

Alle besøgende opfordres til at tale med lokalkendte og medbringe søkort, inden de begiver sig ud på tur fra DSR.

Se søkort om

Nordhavnsudvidelsen 1
Nordhavnsudvidelsen 2

Aktiviteter på land

http://www.wonderfulcopenhagen.dk/

Proviantering

Der ligger supermarkeder nær ved Svanemøllen Station og Nordhavn Station. Der er ligeledes butikker på Østerbrogade og Strandvejen.

Kontaktperson

langtur@danskestudentersroklub.dk

Comments are closed.