Talent og elite

Danske Studenters Roklub har altid været stærkt repræsenteret i kaproningsøjemed på nationalt såvel som internationalt plan, og kaproning har gennem hele klubbens historie været en meget vigtig del af klubbens aktiviteter. Klubbens roere har også gennem tiden vundet utallige DM, NM, EM, VM og OL medaljer. Vi gør naturligvis en stor indsats med talentudvikling for at blive ved med at have roere i den absolutte elite.

Klubbens kaproere er til daglig aktive i klubregi i Kraftcenter København eller i Danmarks Rocenter (Landsholdet). Ved DM repræsenterer alle vores kaproere dog DSR.

Vi lægger stor vægt på, at vore trænere er opdateret med den nyeste viden om træning og fysisk, teknisk og mental udvikling og flere af dem har gennemgået indtil flere kurser hos DFfR og DIF.
Vores talent- og eliteaktiviteter foregår om sommeren på Bagsværd Sø. Her ligger der en række både, som benyttes til den daglige træning.

Læs mere om Færdselsregler Bagsværd sø.

I vintersæsonen foregår den daglige træning i træningslokalet med rotræning, vægttræning mv, og såfremt vejret tillader det, så ror vi på vandet i weekenderne. I forbindelse med vinterroning på Bagsværd skal der tages særlige forholdsregler, og disse fremgår af vores vinterroningsreglement.

Læs mere om DSR’s Vinterroning Bagsværd Sø.

På siderne herunder kan du læse mere om vores talent- og elitearbejde. Hvis du gerne vil prøve kræfter med kaproning på højt niveau, så skriv til kaproning@danskestudentersroklub.dk

Comments are closed.