Dåb og middag 2020

Dåb for kaniner og pingviner

Kong Neptun inviterer til årets kanindåb lørdag den 22. august!

En ufravigelig del af at blive roer er den sagnomspundne og traditionsrige dåb. Dåben er en fejring af jer nye roere med fokus hygge, teamwork, klubånd og en smule sjov og ballade, træder I ind i Kong Neptuns rige og er herefter lige med alle hans undersåtter. Kort sagt er det en dag, du ikke må gå glip af!

Dagen er for alle, der har fået roret i DSR, hvad enten man er helt ny eller overflytter. Dåben i DSR er en munter dag for både kaniner, pingviner og døbere, og det er vigtigt for os, at alle har det sjovt. Vi glæder os derfor til at se jer alle sammen til programstart kl. 13.00.
Husk tøj, der må blive vådt til denne første del af dagen, som slutter omkring kl. 17.00

Deltagelse i selve dåben koster ikke noget, men meld dig til, så vi ved hvor mange der kommer. Tilmeld dig i groupcare DSR kaningruppen

Mange hilsner Dåbsudvalget på vegne af instruktions- og kajakudvalgene

Middag for kaniner og pingviner

Så er billetterne i omløb til årets helt store Kanin- og Pingvindåbsmiddag og cocktailbar. Vi fejrer årets nydøbte kaniner og pingviner Lørdag d. 22. august kl 18.30.

Køb din billet her

Middagsbillet:
Early bird inden søndag den. 9. august: 180 kr
Late bird senest søndag den. 16. august: 220 kr.

Max 100 spisende – så først til mølle!! Indgang til cocktailbar efter kl. 23.00: Early Bird: 50 kr. eller 70 kr. i døren.

Dresscode: Festtøj

Hilsen

Motionsudvalget, Danske Studenters Roklub

Comments are closed.