Bliv medlem

I DSR har vi et stærkt fællesskab, og vi vil rigtig gerne have dig med! Foto: Mette Bacher, roinfo.dk.

OBS! Da vi pga. COVID-19 først nu er ved at åbne sæsonen, begynder vi også med instruktion langsomt og forsigtigt. Er du interesseret i at lære at ro i DSR, vil vi bede dig skrive dig op på vores venteliste.

Danske Studenters Roklub er Danmarks største roklub med omtrent 900 medlemmer og er desuden en af landets ældste idrætsforeninger. Klubhuset ligger i Svanemøllehavnen på Østerbro i København, og vi har også aktiviteter på Bagsværd Sø, hvor Danmarks Rocenter ligger.

Du kan begynde i DSR både om vinteren og i sommerhalvåret, og du kan selvfølgelig først læse mere om at lære ro i DSR.

Hvis du allerede ved, at DSR er noget for dig, så bliv medlem, og vær med til vores mange forskellige former for roning på, bl.a.:

• Kaproning
  • Ræserkanin
  • Langture
  • Motionsroning
  • Kajak
  • Kajakpolo
  • eller bare en hyggelig tur med gode venner

— og vores mange aktiviteter til lands, såsom:

• Ergometerroning
  • Core- og cirkeltræning
  • Yoga
  • Orienteringsløb
  • Dans

Kort sagt er DSR den alsidige roklub, som har noget for enhver ro-smag!

Spørgsmål?

Skriv endelig til blivmedlem@danskestudentersroklub.dk.