Nedlæg brugerkonto

Ønsker du at nedlægge din brugerkonto og ikke længere modtage beskeder fra Groupcare, skal du holde cursoren over den lille pil i bunden af dit profilbillede og klikke på “Min profil”. På denne side får du mulighed for at vælge “Nedlæg brugerkonto”.

Ønsker du kun at melde dig ud af en bestemt gruppe men at beholde din brugerkonto, skal du klikke på menupunktet “Grupper” (i venstre side af skærmen på desktopversionen). Sæt herefter flueben i den eller de grupper, du ønsker at forlade, og du får mulighed for at klikke “Funktion” og vælge “Slet gruppe(r)”.

Comments are closed