Sportsudvalget

I sportsroningsudvalget planlægger vi primært ro-træning i Danske Studenters Roklub. Det betyder blandt andet, at vi hvert halvår modtager ønsker fra trænere mm. og fastlægger det ugentlige skema, som holdene træner efter i DSR i hhv. vinter- og sommersæson.

Undtaget er dog al instruktion, der hører under Instruktionsudvalget.

Vi planlægger træningstid for følgende træningstilbud:

• Teknik og Tur (ToT)
• Puls og Program (PoP)
• Inriggerkaproning (Inka)
• Ræserkanin-tilbuddet
• JubiiFredag

Andre vinteraktiviteter

Endelig er den tidsmæssige koordinering og lejlighedsvis planlægning af andre vinteraktiviteter, fx gymnastik og dans i DSR, også under vores paraply.

Fest for frivillige i DSR

Årligt holder vi en fest i DSR for de mange, der yder en stor frivillig indsats i klubben, den såkaldte ’hjælperfest’.Dette gør vi i samarbejde med roere fra Puls & Program og Inriggerkaproning.

Regatta eller Svanemøllematch

Hvert år arrangerer og afvikler vi enten en regatta i langdistancekaproning ifm. Dansk Forening for Ronings (DFfR) eller står for alt omkring den traditionsrige Svanemøllematch, der hvert år falder på den første mandag i september(link). Her ror vi mod Roforeningen KVIK og de øvrige naboklubber og afslutter aftenen med middag og præmieoverrækkelse, hvilket altid plejer at være både sjovt og hyggeligt.

Har du ideer, ris eller ros, så send gerne et par ord til sport@dsr-online.dk
Mange hilsner fra sportsroningsudvalget

Comments are closed