Motionsroning

Kom med ud at ro og få god motion! Ro langt, kort, hurtigt eller langsomt. Vi sammensætter bådene på dagen efter ønsker.

Motionsroning er et ro-tilbud med plads til alle – unge, gamle, nye og øvede. Det er til dig, der gerne vil netværke omkring turroning og have noget ud af din træning ved at ro korte eller længere ture, finde roen på vandet og/eller opleve, hvad turroning kan være, når vi tager ud på oplevelsestur i eller udenfor vort daglige rofarvand.

Vi ror sjældent hårde programmer i højt tempo, men har fokus på god og sund bevægelse samt at nyde naturen på vandet og hinandens selskab.

Motionsroning kan dog sagtens differentieres, og vi vil så vidt muligt sammensætte bådene, så alle får den oplevelse af roning som motionstilbud, som de forventer. Desto flere vi er, desto lettere er det at tilgodese alles ønsker.

Husk også, at vi om onsdagen tilbyder Teknik til dig, som gerne vil have din rostil set efter, uden at det nødvendigvis skal foregå i et højt tempo.

Tilmelding

Tilmeld dig dagens motionsroning på Groupcare, så vi ved, hvor mange der kommer og for at sikre dig plads først i køen, når der skal sættes både. Opstår der pludselig perfekt ro-vejr, så hold dig ikke tilbage, men drop alligevel forbi, også selvom du ikke er tilmeldt.

Vel mødt til en god omgang motionsroning — vi glæder os til at se jer!

Hvornår ror vi?

De aktuelle rotider kan findes i ugeprogrammet. I sommeren 2018 samles vi onsdage kl. 18.00 og fordeler både efter deltagernes tilmelding til enten teknik eller tur og lørdage kl. 10.30 til turroning. Længden af turene bestemmer vi selv.

Hold dig opdateret

Hold øje med opslag i Groupcare-gruppe Motionsroning og nyhedsmailen. Det er også på Groupcare, at du tilmelder dig.

Du finder os desuden i Facebookgruppen DSR MOTIONSRONING.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til motion@danskestudentersroklub.dk.

Comments are closed