Opret et arrangement i en gruppe

Vælg den gruppe du ønsker at oprette et arrangement for, grupperne du er medlem af finder du under punktet Grupper til venstre på siden. Når du har valgt gruppen, så vil gruppens navn fremgå øverst og menuen til venstre vil skifte til at hede Gruppens… Her vælger du så Gruppens arrangementer.

I top menuen vælger du Nyt Arrangement, nu kan du angiv navn, sted, tidspunkter eller deltager begrænsninger. For at komme videre, kan du enten trykke Opret eller Næste. Trykker du Opret, vil du endnu ikke have inviteret nogle med til arrangementet. Trykker du næste, vil du få mulighed for at inviterer gruppens medlemmer eller udvalget medlemmer.

Ønsker du at inviterer alle medlemmer i gruppen, så trykke du på den checkbox som står til venstre Rolle og alle medlemmer vil nu være krydset af og du skal trykke Næste.

Nu kan du se den invitation du er ved at sende ud, er den korrekt, så trykker du Næste igen og din invitation er klar til at blive sendt ud.

Skulle du have været kommet til at trykke Opret med det samme og derfor ikke inviteret gruppens medlemmer, så kan du trykke på dit arrangement i kalender oversigten og vælge Inviter i toppen også ellers følge forklaringen ovenfor.

Comments are closed.