Fællesdage i DSR

I løbet af året har vi mange fælles arbejdsdage, hvor vi løser forskellige opgaver i klubben.

Giv en hånd med til DSR-fællesdagene

I løbet af året har vi mange fælles arbejdsdage i DSR, hvor vi løser forskellige opgaver i klubben. Der er både tale om opgaver i og uden på huset, de udendørs arealer, både og romaskiner – eller hovedrengøring og oprydning i træningslokalet og andre steder i klubben.
Disse arrangementer bliver alle i DSR inviteret til via Groupcare og gruppen roaftaler, som du læse mere om hvordan du tilmelder dig om her

Rengøring forår og efterår

Både forår og efterår holder vi Store Rengøringsdag – nærmere bestemt i forbindelse med sæsonstart og sæsonafslutning. Her rydder vi op i bådhallen og stiller bådene klar – enten til sommerens intense rosæson eller til vinterens vedligeholdelsesarbejde, og får samtidig smurt og støvsuget vores romaskiner. Her løser vi typisk også alle mulige andre opgaver – alt lige fra at rydde op i festudsmykning til at pille spindelvæv ned.

Sommervedligehold af bådene

Om sommeren holder vi sommervedligehold, hvor vi arbejder på bådene og udbedrer de småskader, de har fået af at blive brugt hele sommeren siden sæsonstart. Det er en meget opgave at holde bådene funktionelle og i gang hele sæsonen, så vi alle sammen kan komme ud at ro mest muligt.
Sommervedligehold 2016 er søndag den 21 august kl. 10-16
Ingen tilmelding er nødvendig – du kommer bare, og vi giver frokost.

Vinter-flyttedag af bådene

Midt på vinteren er der båd-flyttedag. Her flytter vi rundt på bådene, så de, der er blevet set efter og vinterveligeholdt bliver flytte til side, så de både, der trænger til slibning, lak og justeringer kan få plads til at gennemgå en vedligeholdelsesproces i starten af det nye år.
Vi ses – det bliver så hyggeligt 🙂

Comments are closed