Universitetsroning

Er du, eller skal du til at være, studerende på en videregående uddannelse? Så har du mulighed for at deltage i vores nye tilbud Uni roning. Her ror du sammen med andre studerende, og primært i “kongebåden” en næsten 20 meter lang 8’er. Det er en unik sport, der dels er fysisk meget effektiv da man bruger næsten 90% af alle muskler i kroppen. Socialt er der også stærke bånd blandt roere da man skal være med på at sidde tæt og træne hårdt sammen.

I DSR har du unikke muligheder for at blive en dygtig roer, vi har Danmarks bedste og største bådpark, de dygtigste trænere og en historik hvor vi har vundet OL medaljer til alle OL siden 96’.

Desuden har vi gode indendørs faciliteter med masser af muligheder for at forbedre formen hele vinteren også! Blandt andet har vi: vægtrum, ergometer lokale (Ro maskiner), vand tank til indendørs roning, yoga, cirkeltræning, spinning cykler og meget mere. Med mulighed for at lave læsesal (med the-køkken) i dagtimerne med fibernet kan du også holde studierne godt i gang i DSR.

Mandag- torsdag har vi egen kok i køkkenet og der er mulighed for god mættende aftensmad til ca. 50,-

Træner du benhårdt kan roning i nogle tilfælde også give dig adgang til universiteter i udlandet, DSR har i en årrække haft roere på Universiteter i f.eks. USA og England.

Har du lyst til at komme i gang med at ro uni roning så kontakt vores dygtige Engelske træner, Cledwyn Ellison på RowingCE3@gmail.com for mere info
(Han øver sig på dansk men skriv gerne på Engelsk hvis det er muligt)

Comments are closed