Universitetsroning

“Stålsæt dine Muskler!” – DSR har en stolt tradition for kaproning, og vi har landets måske bedste forhold. Præcis som i 1949 er det nu DIG, der må gøre en indsats.

Er du, eller skal du til at være, studerende på en videregående uddannelse? Har du roet før? Så har du mulighed for at deltage i vores nye tilbud univesitetsroning!

Som universitetsroer ror du sammen med andre studerende, primært i rosportens “kongebåd” en næsten 20 meter lang 8’er med styrmand. Det er en unik idræt, der både fysisk set er meget effektiv, da man bruger næsten 90% af alle muskler i kroppen, men også knytter stærke sociale bånd roerne i mellem, da man bogstavelig talt er i samme båd og skal være klar til at træne hårdt sammen og ofre sig for hinanden.

I DSR har du unikke muligheder for at blive en dygtig roer. Vi har Danmarks bedste og største bådpark, de dygtigste trænere og en stolt historie, hvor vi har vundet medaljer i hver olympiade siden Atlanta ’96.

Desuden har vi gode indendørsfaciliteter med masser af muligheder for at forbedre formen hele vinteren! Blandt andet har vi vægtrum, ergometerlokale (romaskiner), robassin/vandtank til indendørs roning, yoga, cirkeltræning, spinningcykler og meget mere. Mandag-torsdag har vi egen kok i køkkenet og der er mulighed for god, rigelig og mættende aftensmad til 50 kr.

Herudover har vi i vores flotte klubhus i Svanemøllehavnen mulighed for at lave læsesal i dagtimerne med både fibernet og tekøkken, så du også kan holde studierne godt i gang. Vores mål er, at DSR bliver din ramme for et sundt og oplevelsesrigt studieliv med plads til både akademisk og sportslig udvikling – præcis som da klubben blev grundlagt i 1867.

Træner du benhårdt kan roning i nogle tilfælde endda give dig adgang til universiteter i udlandet, og DSR har i en årrække haft roere på universiteter i f.eks. USA og England.

Universitetsroning er et tilbud til alle medlemmer med ro-erfaring. Har du lyst til at komme i gang med universitetsroning, så kontakt vores dygtige engelske træner, Cledwyn Ellison på RowingCE3@gmail.com for mere info (han øver sig på dansk, men skriv gerne på engelsk, hvis det er muligt).

Har du ikke roet før? Så læs mere om, hvordan du kommer i gang her.