Universitetsroning

“Stålsæt dine Muskler!” – DSR har en stolt tradition for kaproning, og vi har landets måske bedste forhold. Præcis som i 1949 er det nu DIG, der må gøre en indsats.

Er du, eller skal du til at være, studerende på en videregående uddannelse? Så har du mulighed for at deltage i vores nye tilbud univesitetsroning!

Som universitetsroer ror du sammen med andre studerende, primært i rosportens “kongebåd” en næsten 20 meter lang 8’er med styrmand. Det er en unik idræt, der både fysisk set er meget effektiv, da man bruger næsten 90% af alle muskler i kroppen, men også knytter stærke sociale bånd roerne i mellem, da man bogstavelig talt er i samme båd og skal være klar til at træne hårdt sammen og ofre sig for hinanden.

I DSR har du unikke muligheder for at blive en dygtig roer. Vi har Danmarks bedste og største bådpark, de dygtigste trænere og en stolt historie, hvor vi har vundet medaljer i hver olympiade siden Atlanta ’96.

Desuden har vi gode indendørsfaciliteter med masser af muligheder for at forbedre formen hele vinteren! Blandt andet har vi vægtrum, ergometerlokale (romaskiner), robassin/vandtank til indendørs roning, yoga, cirkeltræning, spinningcykler og meget mere. Mandag-torsdag har vi egen kok i køkkenet og der er mulighed for god, rigelig og mættende aftensmad til 50 kr.

Herudover har vi i vores flotte klubhus i Svanemøllehavnen mulighed for at lave læsesal i dagtimerne med både fibernet og tekøkken, så du også kan holde studierne godt i gang. Vores mål er, at DSR bliver din ramme for et sundt og oplevelsesrigt studieliv med plads til både akademisk og sportslig udvikling – præcis som da klubben blev grundlagt i 1867.

Træner du benhårdt kan roning i nogle tilfælde endda give dig adgang til universiteter i udlandet, og DSR har i en årrække haft roere på universiteter i f.eks. USA og England.

Har du lyst til at komme i gang med universitetsroning, så kontakt vores dygtige engelske træner, Cledwyn Ellison på RowingCE3@gmail.com for mere info (han øver sig på dansk, men skriv gerne på engelsk, hvis det er muligt).