Teknik

Tag en rotur, og træn din teknik!

Teknik er ro-tilbuddet til alle, der gerne vil ro en tur og samtidig arbejde med teknikken, uden det nødvendigvis skal foregå i højt tempo.

Har du lyst, kan du med hjælp fra dygtige instruktører få din ro-teknik pudset af og blive bedre til at ’søge vandet’, ikke trække med ryggen og meget mere. Disse små justeringer kan på sigt gøre dig til en bedre roer og dermed hjælpe dig til at undgår skader, så du kan ro mange år endnu.

Hvem kan være med?

Alle kan være med! Vi ror i et tempo, som alle kan mestre på tværs af erfaring og kondition, og oplevelserne, hyggen og samtalen er i fokus. Kaniner med roret, som gerne vil forbedre deres teknik i trygge rammer med god tid, er også meget velkomne til at deltage.

Alle kan få nye tricks og viden om teknik med hjem. Også selvom du til daglig tonser af sted på et af de hurtige hold, fx Puls og Program (PoP) eller Inriggerkaproning (Inka).

Hvordan kommer jeg med på Teknik?

Tilmeld dig på Groupcare i gruppen Motionsroning, og skriv, om du vil ro almindelig Tur eller vil i båd med fokus på Teknik.

I 2018 samles vi onsdage kl. 18:00 og fordeler både efter deltagernes tilmelding til enten teknik eller tur. Du kan altid se de aktuelle træningstider i ugeprogrammet.

Yderlige information

Hold øje med opslag i Groupcare-gruppe Motionsroning.

Du finder os også i Facebookgruppen DSR MOTIONSRONING.

Spørgsmål

Spørgsmål kan rettes til motion@danskestudentersroklub.dk.

Comments are closed