Inriggerkaproning (INKA)

InKa er DSR’s tilbud til de ambitiøse motionsroere i Svanemøllen, der sætter kaproning i centrum. Målet for træningen er at klare sig bedst muligt (at ro på fremragende vis) og opnå de bedste resultater i de konkurrencer, hvor DSR’s stander og farver vises frem. Derfor træner vi målrettet gennem hele sæsonen og giver den en skalde frem mod diverse regattaer og races.

InKa er med andre ord for dig, der vil ro kaproning i inriggere og dermed træne organiseret/dedikeret samt deltage i DFfR’s langdistanceturnering, kortbane DM og Copenhagen Harbour Race. Andre regattaer kan også komme på tale.

Hvad det kræver af dig

Som InKa-roer skal du være indstillet på at deltage på InKa i længere tid og træne regelmæssigt for at forbedre dig fysisk og teknisk sammen med de øvrige roere på InKa. Det forventes, at du træner minimum tre gange om ugen samt prioriterer deltagelse i regattaer i DFfR’s langdistanceturnering henover sommeren. Turneringen består af fem regattaer, fordelt med tre i maj/juni og to i august.

Som InKa-roer har du privilegier og pligter. Privilegier er f.eks. reserverede træningstider og både samt et dedikeret trænerteam. Pligterne er bådistandsættelse, deltagelse i festproduktion m.m. Har du fået en rød svensknøgle for ikke at have udført din del af vintervedligeholdet, kan du som udgangspunkt ikke deltage i InKa-træningen.

Fast træner og fokus på udvikling og sammenhold

Der er knyttet en fast træner eller et team af trænere til InKa; p.t. udfylder Bøg Mosegaard denne rolle. Trænerne udnævnes af den til enhver tid siddende Sportsrochef for aktiviteter i Svanemøllen. Trænerne udtager roere til regattaer, sætter hold, fordeler både og løfter ansvaret for at gruppen befinder sig i en konstant (progressiv) udvikling.

Kaproning kan være hårdt, men det SKAL også være sjovt at træne. Derfor er InKa også et socialt netværk.

Hør mere om InKa

Ønsker du at være en del af InKa, kontakt da Bøg via mail: mosegaardboeg@hotmail.com eller i forbindelse med InKa’s træningstidspunkter.

Comments are closed