Corona: Sådan bruges klubhus og bådplads

Ophold i klubben og på bådpladsen

Vi kan godt komme på vandet, men hvis det skal fungere, så er der en række områder som vi skal tage hensyn til. Her finder du vejledningerne til hvordan vi kan bruge bådpladsen og klubben for tiden.

Kort over bådpladsen
På de blå områder må der max være 10 personer ad gangen. Klik her for større billede.

Omklædning
Brug af bådpladsen
Terrassen og restauranten
Styrketræning
Kom til tiden og lad være med at hænge ud

Omklædning
Omklædning sker derhjemme

Du møder omklædt hver gang, du skal ud at ro, ligesom du forlader roklubben med det samme, så snart din båd er vasket af og sat på plads.

Når du ankommer og inden du går, har du mulighed for at placere dine værdigenstande i dit skab i omklædningsrummet, hvorpå du forlader omklædningsrummet igen.

Bådpladsen

Bådpladsen er mærket op til 2 x 10 personer

Der er på bådpladsen malet to zoner op, henholdsvis til højre for bådehallen og til venstre. I disse tider må der maksimalt opholde sig 10 personer indenfor hvert område. På områderne kan man kan trække sin båd ud og gøre den klar, ligesom man kan bruge pladsen til at vaske og tørre sin båd af efter endt rotur. Det er vigtigt, at hele bådholdet holder sig indenfor ét område.

I zonen til venstre og til højre må der max være 10 personer. Zonen i midten er der hvor man sætter både i vandet, og ikke til ophold. Klik for større billede.

Mellem højre og venstre zone er en neutral zone, som adskiller de to opholdszoner, og som bruges, når man sætter båden i vandet. Undgå at opholde jer i den neutrale zone. Ror I i en båd, som står i port 3, så træk båden hen i den zone med færrest andre roere, når I klargør/rengør båden. Husk stadig at holder jeg under 10 personer i hver zone.

På græsset ved kajakskuret må der maksimalt opholde sig 10 personer. Dette inkluderer både kajak og polokajak. Polokajak på vandet tæller først med på det tidspunkt, spillerne sætter benene på græsset.

OBS: Står der en træner til polokajak på græsset, tæller alle både og personer med på vandet. Det vil sige, at det antal medlemmer som spiller/ror kajakpolo, tæller med i det antal personer, som er på land/græsset. Dette antal må ikke overstige 10 personer.

Husk stadig at skrive jeres både ud, inden I tager på vandet, og undgå at alle går hen til pulten. Styrmanden får de øvriges medlemmes nummer og skriver båden ind.

Alle andre områder må udelukkende bruges til gennemgang, og der må ikke tages ophold, ud over på områderne beskrevet ovenfor.

Styrketræning

Styrketræning foregår udenfor

Foran ergometerrummet har man mulighed for at tage lidt vægttrænings udstyr ud og træne maksimalt 3 personer sammen. Husk at den som tager udstyr ud også er ansvarlig for at tage det ind igen og spritte det af.

Terrassen og restauranten

Sådan kan vi bruge terrassen og restauranten

Udenfor restaurantens åbningstid:

• Der må maksimalt opholde sig 10 personer på terrassen udenfor restaurantens åbningstid.

Når restauranten har åbent:

• Der må maksimalt være 5 personer i slyngelstuen. Hold mindst en meters afstand, hvis I står i kø foran baren.
  • I må spise udenfor på terrassen, og hvis I spiser samlet i det hold I har været ude at ro med, kan I alle sidde ved samme bord.
  • Ønsker du at sidde sammen med medlemmer, som du ikke har været ude at ro med, må der maksimalt være fire personer ved hvert bord. Husk at holde god social afstand til hinanden.
  • Alle borde skal have mindst en meters afstand til hinanden, så lad være med at sætte borde sammen.

Kom til tiden og undgå at hænge ud

Nå du kommer for at træne, så kom præcis til tiden. Du kan evt. vente på terrassen på dine romakkere. Så snart båden er sat på plads efter endt rotur, skal man tage direkte hjem eller op og spise, hvis restauranten er åbent. Undgår at stoppe op for lige at sludre med andre på bådpladsen.

Politiet kigger løbende forbi, og det koster 2.500 kr. per mand, som ikke overholder forsamlingsforbuddet på maksimalt 10 personer.

Hvis vi alle overholder vejledningerne her, så kan vi alle trygt træne den mængde vi ønsker.