Danske Studenters Roklub søger træner til kaproningsafdelingen

Vil du være med til at udvikle og løfte Danske Studenters Roklubs (DSR) kaproningsafdeling? Så er her chancen for at blive en del af et trænerteam, der arbejder med at udvikle kaproere til at præstere på deres højest mulige niveau.

Som træner for kaproningsafdelingen i DSR vil du blive en del af et trænerteam, der sparrer og hjælper hinanden på tværs. Du skal i samarbejde med klubbens øvrige trænere og kaproningschefen sikre, at der opbygges og vedligeholdes et stabilt træningsmiljø for de nye og etablerede roere. De primære opgaver vil i begyndelsen være:

– Medvirke til at opdyrke og udvikle nye ro-talenter. Planlægge, koordinere og assistere rekrutteringsaktiviteter for DSR, herunder ”Fast-track til OL” og rekrutteringsaktiviteter på skoler, gymnasier, universiteter.

– Planlægning af og deltagelse i nationale og internationale træningslejre, kaproninger.

– Udvikling/træning af eksisterende roere i herregruppen samt nye kaproere – i samarbejde med de øvrige trænere.

Derudover forventes det, at du, i samarbejde med klubbens øvrige trænere, vil varetage kommunikation på kaproningsafdelingens sociale medier.

Dine kvalifikationer:
* Du har deltaget i kaproning på et niveau hvor du har deltaget i regattaer i både Danmark og udlandet som træner eller roer.

* Du arbejder struktureret og i samarbejde med træningsrelaterede fagpersoner (fx træningsfysiologer, fysioterapeuter)

* Du kan lide nye udfordringer i en organisation, hvor der er mulighed for at tænke nyt i en ellers traditionel sport.

* Du er ikke bange for at sige din mening, og evner at se problemstillinger fra andre vinkler.

* Du formår at få det bedste frem i roerne uanset niveau, fra begyndere til roere med international erfaring.

* Endelig skal du trives med at samarbejde med grupper af unge fra ca. 16 år og op. Stillingen er lønnet og på deltid med en arbejdsbyrde der svinger alt efter sæson.

Der vil være rig mulighed for at præge jobbet, og der er fleksibilitet ift. arbejdsbyrden, da vi er åbne for at ansætte mere, end én træner, hvis det rigtige sæt af kvalifikationer på den måde bliver opnået. Kontakt

Såfremt du finder ovenstående interessant, kan du tilkendegive din interesse, ved at sende et kort skriv til kaproning@danskestudentersroklub.dk eller ved at ringe på tlf. 24485450 (mellem 16-20) til Kaproningschef Mads Fischer.

Har du i øvrigt spørgsmål vedrørende stillingen er du meget velkommen til at kontakte kaproning@danskestudentersroklub.dk

Vil du vide mere om DSR’s kaproningsafdeling, har vi et manifest vi arbejder efter

Comments are closed.