Stram op – husk coronareglerne

Kære medlemmer

Coronavirus er stadig blandt os og som vi hører om i nyhederne, oplever vi også i klubben, at der slækkes på restriktionerne. Det er vigtigt, at vi passer på os selv og ikke mindst hinanden, vi skulle gerne undgå coronasmitte i roklubben.

Vi kan se, at I er rigtig gode til at vaske bådene af efter brug, benytte håndsprit generelt og i det hele taget tage fornuftige hensyn på bådpladsen.

Det kniber dog lidt mere, når vi kommer op på 1. sal – her ser vi alt for ofte store grupper, som sidder sammen og på kryds og tværs af de træningstilbud som man benytter sig af. Vi bliver nødt til at stramme mere op om dette, for smittefaren er bestemt ikke mindre, blot fordi man er kommet på land.

Vi vil på det kraftigste opfordre til at alle overholder nedenstående:

  • Bliv altid hjemme, hvis du har feber, snue, hoste, ondt i halsen eller vejrtrækningsbesvær
  • Bliv hjemme i 14 dage efter rejser til områder med høj forekomst af COVID-19 og følg myndighedernes rejsevejledninger. Vær altid meget opmærksom på dit helbred, når du returnerer fra udlandet.
  • Vask båden og din åre efter endt tur
  • Brug håndsprit flittigt – brug håndsprit så snart du ankommer til klubben (findes ved hovedindgangen og på 1. sal)
  • Hold afstand til dem du ikke ror med (min. 1 meter), særligt når du står i kø i baren.
  • Spis primært i selskab/hold med dem, du har roet med og maksimalt 4-5 personer/bord
  • Der må maksimalt træne 4 personer med vægte på samme tid
  • Der må maksimalt træne 10 i ergometer på samme tid og med min 2 meter mellem hver maskine
  • Skriv til formanden (formand@danskestudentersroklub.dk), hvis du får konstateret SARS-Cov-2 infektion og har været i klubben

Vi håber MEGET på, at I overholder ovenstående restriktioner, så vi sammen kan holde klublivet i næsten normale tilstande.

Vi arbejder allerede nu på planer omkring vintertræning, som vi må forvente bliver noget anderledes end vi plejer. Så hvordan kan vi placere ergometrene bedst muligt, hvor mange kan vi tillade til gymnastik, kan vi lave mere udendørs træning hen over vinteren, og hvordan kan vi bedst udnytte vores overdækkede træningsplatform, som snart går i gang med at blive bygget.

På bestyrelsens vegne

Kasper Haagensen, formand

""

Foto af cottonbro fra Pexels

Comments are closed