Hold fast – hold DSR fri for corona

Kære medlemmer,

Coronavirus er her stadig, og vi skal holde fast i vores gode vaner. I de sidste uger har både roere og ledere i Danmarks Rocenter, Elitecenteret for Kano og Kajak og flere roklubber, heriblandt Holstebro Roklub haft roere med COVID-19. Dette vil og skal vi gøre alt for, ikke kommer til at ske i Danske Studenters Roklub.

I har været utroligt gode til at holde DSR smittefri, og det skal vi blive ved med. Selvom vi har coronavirus i omløb, tror jeg det er længe siden, at klubben har været brugt så meget, som den gør for tiden. Der er roet mange km på vandet, alle gymnastikhold er fyldt op, og rigtigt mange af vores rohold – InKa, PoP, Coastal mv – er også rigtigt godt besøgt.

Vi skal gøre alt for, at vi kan opretholde det høje aktivitetsniveau i klubben. Så en lille reminder om, hvad vi gerne vil bede dig være opmærksom på, når du kommer i DSR.

Hold fast i de gode vaner:

  • Træn så vidt muligt med de samme personer hver gang
  • Ingen er forsamlet flere end 10 personer til træning eller ved bordene på verandaen
  • Hold afstand mellem jer, når I træner, minimum en meter
  • Sprit redskaber af før og efter brug, både når I træner indendørs og på vandet

Bliv hjemme, hvis du:

  • du har feber
  • du har snue
  • du har hoste
  • du har ondt i halsen
  • du har vejrtrækningsbesvær

Coronavirus kan smitte før symptomdebut, så er du i tvivl, vil vi opfordre til, at du bliver hjemme et par ekstra dage. Hvis du er nær kontakt til en smittet, bør du testes i hht forskrifterne, før du igen kommer i klubben.

Julefrokoster?
December er altid en tid, hvor man mødes til julefrokoster. De store fester er i år aflyst, men mindre private julefrokoster afholdes ofte alligevel. Skulle du snige dig med til en julefrokost, vil vi gerne kraftig opfordre dig til at blive hjemme en ekstra dag efterfølgende. En ting er at arbejde sammen på afstand, noget andet er at sidde tæt sammen til en fest. Du skal ikke blive hjemme for vores skyld, du skal gøre det for dem du fast træner sammen med og løfte dit ansvar, for at holde dit hold og roklubben smittefri.


Sauna og omklædning
Når I klæder om, kan det være svært at holde afstand hele tiden. Vi opfordrer til, at alle overvejer en ekstra gang, hvordan I bedst kan holde afstand. Kan du mon vente med at gå i bad bare 5 min? Kan du komme omklædt hjemmefra eller måske tage bad hjemme?

Vi har under hele coronapandemien kraftig opfordret til at undlade brug af saunaen, og det gør vi stadig. Vi holder den åben, for har man været på vandet og blevet kølet ned, kan der være en god måde at finde varmen på igen.

Comments are closed