Corona-regler gældende fra 9. december

Corona-update – d. 7. december 2020

Det er noget vemodigt endnu engang at skulle lukke klubben ned for medlemmer – medlemmer, som elsker at træne og være i klubben. Vi var ellers som bestyrelse begyndt at se lyset for enden af tunnelen. Hvor det i sommer var svært at komme i gang med instruktionen, og medlemstallet faldt, ja så ser det meget bedre ud nu. I fjerde kvartal har vi kun haft halvt så mange udmeldelser, som vi normalt ser i fjerde kvartal.

Vi skulle også til at sætte gang i vores nye udendørs træningsanlæg og lave nye holdplaner, og fra januar har vi planlagt at begynde med lørdagsgymnastik. Så der var alle muligheder for at se positivt fremad.

I stedet er vi nu pålagt en række nye restriktioner, og dem vil vi liste op her.

Vi starter med det vi ikke længere må:

  • Alle indendørs tilbud for medlemmer, som gymnastik, strukturerede træningstilbud, yoga, bådvedligehold mv. må ikke finde sted. Disse tilbud ophører indtil 3. januar.
  • Klubben vil ikke stå for udendørs organiserede trænings tilbud indtil 3. januar. Vi mener, at det er vigtigt at bakke op om myndighedernes opfordringer til ikke at mødes på tværs.
  • Hele 1. sal er lukket for adgang for medlemmerne.
  • Det planlagte bådvedligehold vil blive aflyst indtil 3. januar.
  • Køkkenet lukker ned, og der vil ikke være mulighed for at købe take-away. Dette prøvede vi af i foråret, hvor tilslutningen var for lille og madspildet for stort.
  • Medlemmer, som ikke er tilknyttet Danmarks Rocenter eller Team Danmark, skal holde sig væk fra Rocenteret på Bagsværd.

Disse ting må vi til gengæld stadig må gøre:

  • Det vil være muligt at ro på vandet, jf. vores vinterreglement. Vi opfordrer kraftigt til, at man så vidt muligt, ror med de samme personer hver gang. Man skal komme omklædt og gå hjem igen uden at klæde om. Badefaciliteter må ikke benyttes.
  • Ergometrene vil blive udlånt til kaproerne. Hvis der er ergometre tilbage, vil de stå i robassin-rummet. I så fald må man tage ergometrene ud på betonen på bådpladsen og træne der. Det kan dog ikke garanteres, at der vil være ergometre til rådighed.
  • Roere tilknyttet Danmarks Rocenter og Team Danmark kan forsat træne indendørs. Det vil være vores Kaproningschef Mark Hartsteen, som definerer hvem, der omfattes af denne mulighed.

Jer som stadig vil benytte klubben for at komme på vandet eller tage et ro-ergometer udenfor, husk at spritte af, vaske båd og årer, så klubben kan holdes corona-fri.

Hjælp hinanden og ikke mindst Danmark med at få corona-smitten ned, så vi snarest i det nye år igen kan komme til at træne indendørs og i hold sammen.

På bestyrelsens vegne

Kasper Haagensen, formand

Comments are closed