Corona update 18.12.2021

DSR lukker ned for al indendørstræning frem til 5. januar 2022

Vi må desværre nok se i øjnene at Corona endnu engang har indhentet os i DSR og i samfundet generelt. I går kom Kulturministeriet med en meget klar anbefaling som at lukke al indendørs aktiviteter ned i foreninger fra søndag d. 19. december 2021 og frem til onsdag d. 5. januar 2022.

Selvom det ”kun” er en anbefaling, så må vi som bestyrelse også konstatere, at der er på det seneste, har været rigtigt mange medlemmer som har meddelt, at de har fået Corona.

Derfor gør følgende sig gældende fra og med søndag d. 19. december og frem til og med onsdag d. 5. januar 2022.

–       Der vil ikke være nogen indendørs træning på hold eller individuelt for medlemmer af nogen art.

–       Vi opfordrer til, at man tager ud og ror så mange kilometer som muligt på vandet, nu da der ikke er is på og de fleste har fri fra arbejde og skole

–       Der vil fortsat være crossfit udendørs, følg med på facebook gruppe om der evt. bliver slået ekstra hold op.

–       Opholder man sig indendørs i klubhuset, så skal der bæres mundbind over alt i klubben. Så skal du i bad efter crossfit, ro tur eller andet, så skal du bære mundbind mens du går rundt i roklubben.

–       Ønsker man at lave vedligehold på både, så må der maksimalt være tre samlet på samme tid om en båd og alle skal have en negativ kvik test, som er taget samme dag.

–       De eneste som får mulighed for at træne indendørs, er vores kaproere tilknyttet DRC og har en aftale med kaproningschefen.

–       Baren og restauranten vil naturligt også holdes lukket i denne periode.

Man er dog meget velkommen til at bruge vores udendørs anlæg med ro og kajak ergometer, styrketræning, cykler mv. Husk blot så meget udluftning som muligt, så hold dørene åbne, hvis I er mange i rummet.

Det er også muligt at trække ekstra maskiner ud ro ergometer ud fra træningsrummet, lige som vi vil forsøge at sætte en håndfuld ro ergometer op i slyngestuen, så man kan træne ude på terrassen ind mod KVIK.

På vegnende af bestyrelsen

Kasper Haagensen, formand

Comments are closed