Corona-update 16. september

Corona update – 16 september

Kære medlemmer

Bestyrelsen følger nøje de udmeldinger, der kommer fra myndighederne og indtil videre er der ikke noget som direkte ændrer på den måde vi holder åbent i roklubben.

Dog vil vi gerne komme med et par anbefalinger og skærpelser til jer (som vi håber i tager til jer):

· Køkkenet vil indtil videre køre som normalt. ALLE skal fra og med torsdag d. 17. september bære mundbind, når i er gående eller stående i Slyngestuen, i Kongeværelset eller på Verandaen. Dette påbud gælder fra kl 18.30 – 22.00 mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, når restauranten har åben. Så snart man har sat sig kan man tage mundbindet af igen. Selvom der er sat borde og stole ud i Foyeren, så opfordrer vi til at man spiser andre steder, da det også er samlingspunkt før og efter gymnastik.

· Begræns antallet af medlemmer som i ro med til dagligt, hvis dette er muligt. Denne udmelding er også meldt ud til trænerne/ansvarlige for PoP, Inka, Coastal og Motion.

· Der kommer en del nye fra ræserkaninerne ud på de faste hold. Selvom der kommer en opfordring til at ro med begrænsede medlemmer, så håber vi at i tager godt i mod vores nye medlemmer og inkludere dem på bedstevis.

· Undgå brugen af sauna, den er UDELUKKENDE til hvis du har været uheldig at kæntre og på den måde er blevet underafkølet. Klæd om, gå i bad også forlad omklædningen igen.

· Der kommer også yderligere begrænsninger for antallet af siddende på verandaen, der må max være 41 personer siddende på samme tid. Det er 2 kvm per person.

Pas godt på hinanden og jer selv, så vi på sikre vis kan fortsætte med at træne sammen, i Danmarks Bedste Roklub

På bestyrelsen vegne

Kasper Haagensen, formand

Comments are closed