Venteliste til instruktion i ro-ergometer

På grund af den nuværende situation med COVID-19 har vi måttet suspendere al indendørstræning i DSR. Det gælder desværre også instruktion i ergometer (altså roning indendørs i romaskine).

Men vi kan bare ikke kan vente med at byde nye medlemmer velkommen! Derfor har vi oprettet en venteliste til ergometerinstruktion, så vi kan komme i gang, så lige snart vi må – og selvfølgelig så snart vi selv samt de relevante myndigheder og forbund vurderer, at det er sikkert.

Vil du gerne lære at ro i ergometer og blive en del af DSR, vil vi derfor bede dig udfylde nedenstående formular. Du vil herefter blive kontaktet på mail, så snart vi kan tilbyde dig en plads til ergometerinstruktionen.

Ergometerinstruktion for nye roere foregår – når det igen bliver muligt – hver søndag formiddag i tidsrummet kl. 11-12, helt indtil det bliver forår. Sæt derfor allerede nu krydser i din kalender ud for vinterens søndage kl. 11.

Først når du har takket ja til at deltage i instruktionen, vil vi bede dig melde dig ind i klubben. Vi gemmer kun din opskrivning til brug i denne sæson og sletter alle data 31. december 2021.

Venteliste til ergometerinstruktion 2021 - Danske Studenters Roklub

Verification