Venteliste på indmeldelse

På grund af den nuværende situation med COVID-19 har al roning i DSR indtil for nylig været suspenderet. Nu er sæsonen så småt ved at komme i gang, men da vi passer godt på og kun langsomt lukker op for vores aktiviteter, kan vi ikke afholde instruktion, som vi plejer.

Men da vi bare ikke kan vente med at byde nye medlemmer velkommen, har vi skyndt os at lave en ny plan!

Vil du gerne lære at ro og blive en del af DSR, vil vi derfor bede dig udfylde nedenstående formular. Du vil herefter blive kontaktet, så snart vi kan tilbyde dig en plads på et lille instruktionshold.

Først når du har takket ja til et instruktionsforløb, vil vi bede dig melde dig ind i klubben. Vi gemmer kun din opskrivning til brug i denne sæson og sletter alle data 31. december 2020.

Venteliste 2020 - Danske Studenters Roklub

Verification