Infoaften

Har du lyst til at prøve kræfter med en ny sportsgren og deltage i en masse forskellig holdtræning? Så kom og hør mere til vores infoaften!

I DSR tilbyder vi ergometerinstruktion, yoga, cirkeltræning, badminton og mere til. For selvom vinteren er over os og rosæsonen stadig nogle måneder væk, så er der fuld af liv og aktivitet i klubhuset i Svanemøllehavnen!

Har du aldrig før prøvet at ro? Det gør ingenting! Med os kan du både lære at ro på vandet og til lands, og lige så snart du har den basale teknik på plads, får du mulighed for at være en del af vores alsidige træningshold. Til sommer kan du komme med på både rolige ture i smukke omgivelser og begynderkaproning med fart og udfordringer. Jo tidligere på sæsonen du begynder, desto mere kan du nå at prøve i dit første år som roer i DSR. Starter du i indendørssæsonen vil du være endnu bedre forberedt, når vi går på vandet til forårets standerhejsning.

Alle er velkommen i DSR, og vi har noget at byde på for alle aldre og ro-smage. Er du indskrevet på en videregående uddannelse, kunne du f.eks. være interesseret i vores nyeste satsning på universitetsroning.

Alt dette og mere til kan du høre om til vores infoaftener. Er du erfaren roer eller allerede meldt ind, er du også meget velkommen til at komme og høre om alle de aktiviteter, du kan glæde dig til. Næste infoaften finder sted kl. 18 onsdag den 8. januar 2020.

Mødet holdes en hverdagsaften, så du vil få et indblik i klublivet og mulighed for at møde og snakke med klubbens medlemmer. Tilmelding er ikke påkrævet, og det hele foregår på verandaen ud mod vandet på førstesalen i vores klubhus på Strandvænget 55, 2100 Kbh. Ø, og bagefter er du meget velkommen til at blive og spise med for 60 kr.

Læs mere her

Vil du vide mere om klubben, og hvordan det er at være ny i DSR, kan du finde det her:

Du kan også hente en plakat til at hænge op på din arbejdsplads eller studiested.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte instruktionsudvalget i DSR på instruktion@danskestudentersroklub.dk.