Infoaften

Har du lyst til rolige ture på vandet i smukke omgivelser? Er du til fokuseret og effektiv holdtræning med dedikerede trænere? Eller vil du lære at ro stærkt og være med til kaproning?

Så kom til Virtuel infoaften i Danske Studenters Roklub

Tilgå den virtuelle infoaften torsdag d. 10. dec. kl. 19 her:
https://us04web.zoom.us/j/7608802851?pwd=Tlh0RU1JUXNSTzdaSzBZOE4vb0VsZz09
eller via https://zoom.us/join, ved brug af følgende mødeoplysninger
Meeting ID: 760 880 2851
Passcode: U9H34z

I DSR sker der en masse hele året rundt. Vi byder f.eks. på ergometerinstruktion, yoga, cirkeltræning, badminton og mere til, for selv udenfor sommersæsonen er der fuld af liv og aktivitet i klubhuset i Svanemøllehavnen.

Har du aldrig før prøvet at ro? Det gør ingenting! Ergometeret er et rigtig godt sted at begynde, og vi lærer dig den basale roteknik, så den er på plads når næste sæson begynder. Indtil da får du også mulighed for at være en del af vores alsidige træningshold, så du kan vedligeholde formen vinteren over.

Til sommer kan du komme med på alt fra stille ture med fokus på naturen og det sociale til begynderkaproning med fart og udfordringer. Alle er velkommen i DSR, og vi har noget at byde på for alle aldre og ro-smage. Jo tidligere på sæsonen du begynder, desto mere kan du nå at prøve i dit første år som roer i DSR. Indendørsinstruktion sikrer dig derfor et forspring inden vi går på vandet.

Læs mere her

Vil du vide mere om klubben, og hvordan det er at være ny i DSR, kan du finde det her:

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte instruktionsudvalget i DSR på blivmedlem@danskestudentersroklub.dk.

Comments are closed