Infoaften

Har du lyst til rolige ture på vandet i smukke omgivelser? Er du til fokuseret og effektiv holdtræning med dedikerede trænere? Eller vil du lære at ro stærkt og være med til kaproning?

Så kom til infoaften i Danske Studenters Roklub onsdag den 30. september 2020 kl. 19!

Rosæsonen 2020 nærmer sig sin afslutning, og i slutningen af oktober markerer vi standerstrygning i DSR – men det betyder ikke, at al aktivitet stopper!

I DSR sker der nemlig en masse hele året rundt. Vi byder f.eks. på ergometerinstruktion, yoga, cirkeltræning, badminton og mere til, for selv udenfor sommersæsonen er der fuld af liv og aktivitet i klubhuset i Svanemøllehavnen.

Har du aldrig før prøvet at ro? Det gør ingenting! Ergometeret er et rigtig godt sted at begynde, og vi lærer dig den basale roteknik, så den er på plads når næste sæson begynder. Indtil da får du også mulighed for at være en del af vores alsidige træningshold, så du kan vedligeholde formen vinteren over.

Til sommer kan du komme med på alt fra stille ture med fokus på naturen og det sociale til begynderkaproning med fart og udfordringer. Alle er velkommen i DSR, og vi har noget at byde på for alle aldre og ro-smage. Jo tidligere på sæsonen du begynder, desto mere kan du nå at prøve i dit første år som roer i DSR. Indendørsinstruktion sikrer dig derfor et forspring inden vi går på vandet.

Alt dette og mere til kan du høre om til vores infoaftener. Er du erfaren roer eller allerede meldt ind, er du også meget velkommen til at komme og høre om alle de aktiviteter, du kan glæde dig til.

Næste infoaften finder sted kl. 19 onsdag den 30. september 2020.

Mødet holdes en hverdagsaften, så du vil få et indblik i klublivet og mulighed for at møde og snakke med klubbens medlemmer. Tilmelding er ikke påkrævet, og det hele foregår på verandaen på førstesalen i vores klubhus med udsigt over Svanemøllehavnen. Adressen er Strandvænget 55, 2100 Kbh. Ø, og bagefter er du meget velkommen til at blive og spise med for 60 kr.

Læs mere her

Vil du vide mere om klubben, og hvordan det er at være ny i DSR, kan du finde det her:

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte instruktionsudvalget i DSR på blivmedlem@danskestudentersroklub.dk.

Plakater

Du er også meget velkommen til at printe infoaftenplakaten og hænge den op på din arbejdsplads, dit uddannelsessted eller lignende.