Infoaften

OBS: Vi har valgt at følge myndighedernes anbefalinger og aflyse infoaftenen den 18. marts – vi håber at kunne byde velkommen igen til april, så hold øje med vores hjemmeside!

Har du lyst til rolige ture på vandet i smukke omgivelser? Er du til fokuseret og effektiv holdtræning med dedikerede trænere? Eller vil du lære at ro stærkt og være med til kaproning?

Så meld dig ind i Danske Studenters Roklub!

Det er endelig forårstid, og i slutningen af marts fejrer vi standerhejsning i DSR – og det betyder, at ro-instruktionen på vandet begynder!

Her kan du lære at ro helt fra bunden af, og du kan begynde lige når det passer dig. Indtil da byder vi på ergometerinstruktion, yoga, cirkeltræning, badminton og mere til, for selv udenfor sommersæsonen er der fuld af liv og aktivitet i klubhuset i Svanemøllehavnen.

Har du aldrig før prøvet at ro? Det gør ingenting! Vi lærer dig alt om teknik, bådene og det at begå sig på vandet, og lige så snart de basale kundskaber er på plads, får du mulighed for at være en del af vores alsidige træningshold.

Til sommer kan du komme med på både rolige ture i smukke omgivelser og til begynderkaproning med fart og udfordringer. Jo tidligere på sæsonen du begynder, desto mere kan du nå at prøve i dit første år som roer i DSR.

Alle er velkommen i DSR, og vi har noget at byde på for alle aldre og ro-smage.

Alt dette og mere til kan du høre om til vores infoaftener. Er du erfaren roer eller allerede meldt ind, er du også meget velkommen til at komme og høre om alle de aktiviteter, du kan glæde dig til.

Næste infoaften finder sted kl. 18 onsdag den 18. marts 2020.

Mødet holdes en hverdagsaften, så du vil få et indblik i klublivet og mulighed for at møde og snakke med klubbens medlemmer. Tilmelding er ikke påkrævet, og det hele foregår på verandaen på førstesalen i vores klubhus med udsigt over Svanemøllehavnen. Adressen er Strandvænget 55, 2100 Kbh. Ø, og bagefter er du meget velkommen til at blive og spise med for 60 kr.

Læs mere her

Vil du vide mere om klubben, og hvordan det er at være ny i DSR, kan du finde det her:

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte instruktionsudvalget i DSR på instruktion@danskestudentersroklub.dk.

Plakater

Du er også meget velkommen til at printe infoaftenplakaten i A3 eller A4 og hænge den op på din arbejdsplads, dit uddannelsessted eller lignende. Der ligger også trykte eksemplarer klar i klubhuset.