Infoaften

Næste infoaften er til efteråret — men du kan sagtens melde dig ind allerede nu!

Sommeren er over os, og i DSR er vi i fuld gang med sommersæsonen — og vi vil gerne have dig med!

I DSR kan du både lære at ro, være en del af vores alsidige træningshold samt opleve både rolige ture i smukke omgivelser og kaproning med fart og udfordringer. Jo tidligere på sæsonen du begynder, desto mere kan du nå at prøve i dit første år som roer i DSR.

Alle er velkommen i DSR, og vi har noget at byde på for alle aldre og ro-smage. Er du indskrevet på en videregående uddannelse, kunne du f.eks. være interesseret i vores nyeste satsning på universitetsroning.

Alt dette og mere til kan du høre om til vores infoaftener. Er du allerede meldt ind men vil gerne høre mere om klubbens mange tilbud, er du også meget velkommen til at komme og høre om alle de aktiviteter, du kan glæde dig til. Næste infoaften bliver til efteråret 2019. Mødet holdes en hverdagsaften, så du vil få et indblik i klubbens liv og mulighed for at møde og snakke med klubbens medlemmer. Det hele foregår i den store sal på førstesalen i vores klubhus på Strandvænget 55, 2100 Kbh. Ø.

Læs mere her

Vil du vide mere om klubben, og hvordan det er at være ny i DSR, kan du finde det her:

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte instruktionsudvalget i DSR på instruktion@danskestudentersroklub.dk.