Infoaften

Sommeren er gået på hæld, og det betyder, at vi snart støver ergometrene af, trækker i yogabukserne og spænder badmintonketsjerens strenge – det er tid til al vinterens sjove og effektive indendørstræning!

I DSR kan du både lære at ro på vandet og til lands, og lige så snart du har den basale teknik på plads, får du mulighed for at være en del af vores alsidige træningshold og opleve både rolige ture i smukke omgivelser og kaproning med fart og udfordringer. Jo tidligere på sæsonen du begynder, desto mere kan du nå at prøve i dit første år som roer i DSR, og starter du i indendørssæsonen vil du være endnu bedre forberedt, når vi går på vandet til forårets standerhejsning.

Alle er velkommen i DSR, og vi har noget at byde på for alle aldre og ro-smage. Er du indskrevet på en videregående uddannelse, kunne du f.eks. være interesseret i vores nyeste satsning på universitetsroning.

Alt dette og mere til kan du høre om til vores infoaftener. Er du allerede meldt ind men vil gerne høre mere om klubbens mange tilbud, er du også meget velkommen til at komme og høre om alle de aktiviteter, du kan glæde dig til. Næste infoaften finder sted kl. 18 onsdag den 25. september 2019. Mødet holdes en hverdagsaften, så du vil få et indblik i klubbens liv og mulighed for at møde og snakke med klubbens medlemmer. Tilmelding er ikke påkrævet, men hvis du har lyst kan du melde dig til på Facebook. Det hele foregår i den store sal på førstesalen i vores klubhus på Strandvænget 55, 2100 Kbh. Ø, og bagefter er du meget velkommen til at blive og spise med for 60 kr.

Læs mere her

Vil du vide mere om klubben, og hvordan det er at være ny i DSR, kan du finde det her:

Du kan også klikke her for at hente en plakat til at hænge op på din arbejdsplads eller studiested.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte instruktionsudvalget i DSR på instruktion@danskestudentersroklub.dk.