Styrmandslauget

Information om styrmandslauget

Styrmandslauget er en meget gammel forening i DSR stiftet i 1958 – og modsat som nogle måske tror, så har det intet at gøre med at være styrmand.

Derimod går styrmandslauget ud på at fremme klublivet på 1.sal – og med til dette hører den store ære at være med til DSR’s meget populære Julefrokost og den ikke mindst meget traditionelle Blåt Øje Fest – hvor det er Styrmandslauget der bestemmer festens tema. Og der har gennem årerne været udvist meget stor kreativitet inden for disse temaer.

I de gamle almanakker kan som befinder sig hos Styrmandslaugets Overstyrmand er der mange spændende beretninger af festerne gennem årerne.
Man er medlem af styrmandslavets forening for ét år af gangen – og på årets styrmandslaugs generalforsamling vælges det kommende års nye styrmandslaug. Man kan kun blive valgt én gang…

Og medlemmer af DSR’s bestyrelse, Udvalgs formænd, samt gamle Sytrmandslaugs medlemmer kan ikke blive valgt ….

Men kom og hør mere om Styrmandslauget på vores Generalforsamling fredag den 23. november (lige efter DSR’s general forsamling) Der er gratis øl til alle medlemmer af Styrmandslauget…… og du kan blive medlem på selve dagen

Et års kontingent udgør det nette sum af 30 gode danske kroner.

Comments are closed