Kajakudvalget

Kajakaktiviteterne i DSR ledes af Kajakudvalget. Udvalget står i spidsen for instruktion af nye pingviner, uddannelse af kajakinstruktører, indkøb og vedligeholdelse af kajakker, løbstilmelding og -koordinering, kajakture og andre sociale arrangementer.

Kajakudvalget består pt. af 9 medlemmer, der repræsenterer alle kajakinteresser, både polo-, motions-, tur- og kaproning. Udvalgsformanden (kajakrochefen) vælges af klubbens ordinære generalforsamling og er medlem af DSRs bestyrelse. Kajakudvalget mødes som hovedregel én gang om måneden.

Kajakudvalget

Birgit Pontoppidan
Emil Christiansen
Flemming Riishus Jensen