Turen går til Tolo – Grækenland

Drømmer du også om sol og sommer? Så kom med på DSR langtur til Peloponnes.

Hvornår skal vi af sted?

Fra lørdag den 9. -16. September 2017. Hvor er det? Tolo Roklub er en lille dansk roklub beliggende i Grækenland på øen Peloponnes i byen Tolo.
Vi skal bo på Hotel Taverna Romvi kun 8 meter fra vandkanten.

Hvem og hvor mange kan komme med?

Vi har reserveret 5 stk. 2-åres inriggere. Det er en tur hvor alle kan være med, da vi satser på at arrangere både kortere og længere ture.
Vi har planlagt at åbne turen for 22 deltagere, hvor der som udgangspunkt vil være 4 rodage og 2 landdage.
Vi er 2 langtursstyrmænd og de første 5 andre langtursstyrmænd vil blive prioriteret. Ellers er det bare om at komme først.
Der vil være mulighed for en masse aktiviteter/ture på land, da vi lejer fælles bil, så vi nemt kan komme rundt.

Hvordan er vejret?

DMI ’lover’ omkring 29 grader om dagen og 12 om natten.

Hvad koster turen?

ca. 4000 kr. (ex. Fly og kontingent)
inkl. transport tur-retur Athens lufthavn, bådleje, hotel m 1⁄2 pension, samt diverse fællesudgifter.
Depositum på ca. 1500 kr. betales ved bindende tilmelding. Depositum refunderes ikke, men hvis man bliver forhindret i at deltage kan pladsen sælges videre.

Deadline for tilmelding er allerede den 1. Marts.

Pt. kan t/r flybilletter får til ca. 2000 kr.
Kontingent til Tolo roklub: 300 kr.

Flere informationer og Tilmelding/betaling:

Marie Vestergaard
tlf.: 22674303
mail: marie.nsedreams@gmail.com
Anne Yde
tlf.: 53541054
mail: aydexx@gmail.com

Mødested: Grækenland på øen Peloponnes i byen Tolo (transport fra Athens lufthavn)
Tid: 09-09-2017 16:30 – 16-09-2017 22:00