Langtur til Flensborg 2018

Årets tur til Flensborg er desværre aflyst — vi prøver igen næste år!

DSR tilbyder igen i år langtur på Flensborg Fjord i Kristi himmelfartsferien, d. 9.-13. maj.

Har du lyst til at ro i et af landets smukkeste områder og få kendskab til grænselandet og dets historie, så er dette en tur for dig. Der vil være masser af god roning, hygge, fest i Flensborg havn og kulturelle indslag på turen.

Program med historie og sejlskibe!

Vi kører til Flensborg Roklub onsdag den 9. maj om eftermiddagen og er tilbage i København søndag den 13. maj sen eftermiddag eller tidlig aften.

Vi lejer både og har base i Flensborg Roklub. Torsdag morgen stævner vi ud i Flensborg Fjord og ror mod Sønderborg.
Det er turens længste stræk, ca. 45 km, men med pauser undervejs. Hvis vejret driller, ror vi kun til Gråsten og ror retur fredag samt tager en tur i Flensborg Havn eller lignende lørdag.

Vi ror (hvis vi når til Sønderborg) retur til Flensborg via Gråsten fredag og lørdag. På vejen vil vi, hvis tiden tillader det, se historiecenteret ved Dybbøl Banke. Vi vil desuden besøge Okseøerne i fjorden.

Lørdag følger vi på roturen de massevis af gamle sejlskibe, der afslutter deres “Rom-regatta” med mål i Flensborg havn, og samme aften vil der være fest i havnen. Læs mere om Rom-regattaen på her.
Søndag vil der inden returrejse blive tid til sightseeing i Flensborg, der bl.a. har mange flotte, gamle købmandsgårde (se mere om Flensborg).

Pris og deltagerantal

Turen kommer til at koste ca. 1600 kr. pr. roer, ekskl. aftenspisningen. Vi overnatter i roklubber på vejen. Frokosten vil være madpakker undervejs. Aftensmaden spiser vi på restauranter med et rimeligt prisleje, eller hvis vejret, tiden og forholdene er til det, kan vi arrangere en hyggelig grill-aften.

Vi kan blive nødt til at prioritere langtursstyrmænd og roere, der har en bil til rådighed. Vi er lovet 2 toere og 1 firer i Flensborg, dvs. maks. 11 deltagere, men vi håber at kunne få flere både, hvis behovet er der. Man behøver ikke at have været på langtur tidligere for at deltage, men det anbefales at have roet nogle km i foråret før turen.

Der afholdes et informationsmøde om turen på et senere tidspunkt (udmeldes snarest). Se også opslag på Groupcare.

Har du spørgsmål, så kontakt Lars Bundesen på tlf. 41 44 06 75 eller mail bundesenlars (snabela) gmail (punktum) com.