Langtur til Flensborg

DSR tilbyder endnu en gang langtur på Flensborg Fjord i Kristi himmelfartsferien, i år d. 24.-28. maj.

Der vil være masser af god roning, hygge, fest i Flensborg havn og kulturelle indslag.

Program for turen:

Vi kører til Flensborg Roklub onsdag den 24. maj om eftermiddagen og er tilbage i København søndag den 28. maj om aftenen.
Vi låner både og har base i Flensborg Roklub. Torsdag morgen stævner vi ud i Flensborg Fjord og ror mod Sønderborg.
Det er turens længste stræk, ca. 45 km. Men med pauser undervejs.
Vi ror retur via Gråsten fredag og lørdag. På vejen vil vi, hvis tiden tillader det, se historiecentereret ved Dybbøl Banke, og vi vil besøge Okseøerne i fjorden.

Lørdag følger vi på roturen massevis af gamle sejlskibe, der afslutter deres “Rom-Regatta”; med mål i Flensborg.
Lørdag aften vil der være fest i havnen: http://www.rumregatta.de/

Søndag vil der inden returrejse blive tid til sightseing i Flensborg, der bl.a. har mange flotte, gamle købmandsgårde.

Vi overnatter i roklubber på vejen. Frokosten vil være madpakker undervejs.
Aftensmaden spiser vi på restauranter med et rimeligt prisleje, eller hvis vejret, tiden og forholdene er til det, kan vi arrangere en hyggelig grill-aften.

Hvis vejret driller, ror vi kun til Gråsten og retur samt tager en tur i Flensborg Havn eller lignende.

Turen kommer til at koste ca. 1600 kr. pr. roer, ekskl. aftenspisningen. Vi kan blive nødt til at prioritere langtursstyrmænd og roere, der har en bil til rådighed.

Vi er lovet 2 toere og 1 firer i Flensborg, dvs. maks 11 deltagere, men vi håber at kunne få flere både, hvis behovet er der.

Turen opslås på groupcare snarest.

Der afholdes et informationsmøde om turen på et senere tidspunkt.
Man behøver ikke at have været på langtur tidligere for at deltage, men det anbefales at have roet nogle km i foråret før turen.

Har du spørgsmål, så kontakt mig på tlf. 41 44 06 75 eller mail bundesenlars@gmail.com.

Lars Bundesen