Hjelmsjö

Generel information

DSR har gennem 25 år haft tradition for at afholde en rolejr i Sverige på Hjelmsjön Rostadion et par uger hver sommer i juli/august. Hjelmsjön ligger i Sverige ca. 55 km øst for Helsingborg.

Rolejren er en enestående mulighed for at stifte bekendtskab med sculler- og kajakroning på stille søvand. Der vil være scullerinstruktion hver dag på Hjelmsjön ved DSR-instruktører, sådan at man har mulighed for at erhverve scullerret. Har man ikke roet sculler tidligere, opfordrer vi til, at man deltager i scullerinstruktionen i Svanemøllehavnen forud for Hjelmsjön-lejren. Du kan tilmelde dig på DSR Scullerinstruktion på Groupcare.

Bemærk, at der vil i så vidt omfang som muligt også blive arrangeret kajakroning og kajakpolokampe hvor alle kan deltage.
Klubhuset har køkken, toiletter og sovesale, hvor der er et begrænset antal sengepladser (ca. 20), så vi råder til, at man tager sit eget telt med. Der er desuden badefaciliteter og sauna. Der kan max være 45 personer pr. dag i lejren.
Information om priser og tilmelding nedenfor. Vær opmærksom på, at man – udover te og kaffe – selv skal sørger for drikkevarer (sodavand, juice, øl, vin etc.). Der er mulighed for indkøb i den nærmeste by Örkelljunga.

Lejren drives af os alle

Vi medbringer selv et antal af klubbens både. Derfor har vi brug for hjælp til at få bådene på og af trailerne og forventer derfor, at så mange som muligt møder op og hjælper med dette.Alle skal vælge en arbejdsopgave i forbindelse med at de tilmelder sig lejren. Hvis man har valgt pålæsning/aflæsning i DSR har man PLIGT til at møde op. Alle andre møder frivilligt op, hvis de kan og vil, og spreder den gode stemning.

Lejren nedtages og rengøres, og efter hjemkomst skal bådene vaskes, rigges og repareres. Du tilmelder dig til disse opgaver på tilmeldingssiden.

Ud over gode ro-oplevelser er formålet med lejren naturligvis også socialt samvær DSR-medlemmerne imellem. Lejren fungerer på frivillig basis, således forstået at vi alle deltager i
indkøb, madlavning og rengøring, samt i en af nedenstående opgaver:

1. Pakning af både, dvs. sætte bådene på trailer m.m.
2. Oprydning, rengøring m.m. af Hjelmsjö Lejren
3. Aflæsning af både m.m. efter Hjelmsjö
4. Vask af både og reparation af mindre skader
5. Voks/polering og reparation af mindre skader
6. Voks/polering og reparation af mindre skader
Det forventes, at tjansen tager 2-4 timer.

Du skal i forbindelse med tilmeldingsformularen vælge, hvilken tjans du foretrækker.

Børn i Hjelmsjölejren

Børn er velkomne på Hjelmsjölejren.

Det skal for god ordens skyld understreges, at der ikke tages særlige hensyn mht. sengetider, sovepladser o.lign. til børnefamilier, som deltager på lige fod med andre.

Hjelmsjö Juntaen har taget initiativ til et kontaktforum via groupcare for DSR-forældre, der til glæde for børnene er interesserede i at koordinere deres ophold på Hjelmsjön-lejren.

Koordineringen er forældrenes eget ansvar.

Du tilmelder dig ved at gå ind på: dsr.groupcare.dk click <Grupper> derefter <Åbne grupper> vælg derefter: <DSR Hjelmsø Forældre>
Oplys barnets/børnenes alder på tilmeldingsskemaet. Så kan andre børnefamilier også se hvornår der er mulige legekammerater i lejren.
Tilmelding og betaling sker  via dette link: https://dsr-rolejr.herokuapp.com/

Linket sender dig til en betalingshjemmeside, hvor du kan tilmelde dig, indtaste info, vælge opgaver og betale for dit lejr-ophold.

Pris pr. dag er 200 kr. for voksne og 100 kr. for børn (3 til 12 år gamle)
Vær opmærksom på kun at vælge datoer, hvor du spiser aftensmad i Hjelmsjö-lejren. Dvs: Hvis du skal være I lejren fra frokost 22. juli til frokost 27. juli, så skal du booke 22-26. juli i skemaet!

Den sidste dag er gratis, fordi lejren lukker, og der ikke er aftensmad.

OBS!! – vær opmærksom på, at tilmelding er bindende og at pengene derfor ikke kan refunderes!

Hvis du har spørgsmål.

så skriv til hjelmsjoen@danskestudentersroklub.dk

Kontakt til Hjelmsjölejren.

Hjelmsjö Lejrens mobiltelefon har nr. +45 27 71 73 81
Venligst send sms, hvis det er muligt i stedet for at ringe.
Lejrens adresse er:
Roddstadion, Aborrstigen, Örkelljunga.
Information via e-mail før lejren starter: hjelmsjoen@danskestudentersroklub.dk