Kajak-instruktion

Lær at ro kajak i DSR.

Kajak-instruktionen er gratis for alle medlemmer af DSR.
Instruktions-kursus (Pingvinkursus) starter midt i maj (se nedenfor), og varer 1 aften om ugen i 5 uger.
I år bliver der muligvis også et efterårs turbohold, i begyndelsen af august, som varer ca. 2 uger.

Hvad skal der til for at blive frigivet?

I DSR kræver vi, at alle har roet mindst 50 km for at blive frigivet. Disse 50 km må kun ros sammen med erfarne kajakroere, som har kajakret. En kajakroer med kajakret kan højest medtage fire pingviner. Dette er for at opnå den fornødne rutine.

Deltagelse i et kajak sikkerhedskursus obligatorisk, det afholdes en aften i klubben. Kurset omfatter søvejsregler, vigepligt, DSR’s reglement, vejr og vind med mere.
Svømmeprøve på 600 m foregår normalt ud for stranden i Svanemøllebugten. Svømmeprøven er ofte arrangeret sammen med kajakprøven, men kan nogen gange aflægges særskilt.
Den afsluttende prøve består af en rotur på ca. 10 km afhængigt af vejret. Derefter svømmes 600m i åbent vand (Svanemøllestranden).

Husk at færdiggøre dit kursus!

Kursusforløbet skal afsluttes med frigivelse samme sæson. Når man ikke at få kajakret
indenfor samme sæson, kan man ikke fortsætte med at ro ture som pingvin næste sæson,
men må starte forfra på instruktionsforløbet.

Datoer for kurser i 2018:

Ved tilmelding til kajak instruktionskursus, forpligter man sig til at deltage i informationsmødet, alle fem instruktions aftener og sikkerhedskurset.

Mandagshold: mandag 14/5, fredag 25/5, mandag 28/5, mandag 4/6, mandag 11/6.
Tirsdagshold: tirsdag 15/5, tirsdag 22/5, tirsdag 29/5, tirsdag 5/6, tirsdag 12/6.
Onsdagshold: onsdag 16/5, onsdag 23/5, onsdag 30/5, onsdag 6/6, onsdag 13/6
(Alle instruktions-aftener er kl. 17:30-20:00)

Informationsmødet finder sted onsdag d. 18. april kl. 19:30 i Salen på 1. sal. (er afholdt)
OBS. Der vil blive afholdt endnu et Informationsmøde, dato bliver annonceret her.

Tilmelding:

Gå ind på dsr.groupcare.dk og opret en profil hvis du ikke allerede har en, og tilmeld dig derefter gruppen Pingvin_2018.
Hermed tilkendegiver du, at du er interesseret i at tage kajakret.
Dernæst skal du inde i Pingvin_2018 gruppen, tilmelde dig enten mandags, tirsdags, eller onsdags-arrangementet.

Vigtigt: Først når du har tilmeldt dig mandags, tirsdags, eller onsdags-arrangementet, har du meldt dig til og sikret dig en plads på instruktionen. Først til mølle, der er 12 pladser på hvert hold.

Vær opmærksom på at Groupcare ikke altid virker på mobil enheder, ofte mangler menuen til venstre. Brug derfor en computer.

Hvis du har spørgsmål eller andet, så skriv til: kajak@danskestudentersroklub.dk