O-løb

O-løb står for orienteringsløb, og O-sektionen har eksisteret som en del af DSR siden 1940. De fleste af sektionens aktiviteter udgår fra Gåsehuset ved Ravnsholt Skov i Allerød. Orienteringssæsonen begynder, når rosæsonen slutter.

Løb fra Gåsehuset

Gennem vinteren arrangeres løb fra Gåsehuset ca. hver tredje søndag. Der er mødetid fra kl. 10-12. Vi skiftes til at lægge banerne på hhv. 4, 6 og 8 km. Alle er velkomne, medlemmer af DSR såvel som deres venner og bekendte.

Programmet findes på sektionens hjemmeside.

O-sektionen afholder, udover søndagsløbene, en række større arrangementer i løbet af året.

Klubmesterskabet

En gang i løbet af efteråret afgør vi klubmesterskabet. Det løber vi som regel i fremmed terræn, så alle deltagere har lige vilkår. På sektionens egen hjemmeside kan du se de seneste års klubmestre.

Julekispus

Vores juleorienteringsløb, Julekispus, er o-sektionens mest populære arrangement. De fleste løber eller går turen rundt i små hold. Vinderen af løbet er det hold, der efter dommerkomiteens mere eller mindre objektive bedømmelse, har løst de indlagte opgaver bedst. Efter løbet er der glögg og æbleskiver i Gåsehuset.

Stifinderløbet

Vi arrangerer Stifinderløbet, der afholdes hvert år i april eller maj måned. Det er et stort arrangement, med omkring 300 deltagere, som kræver deltagelse af alle de aktive medlemmer i o-sektionen.

Divisionsmatch

To gange om året deltager vi i Divisionsmatch på et kombineret hold med Fredensborg OK og Vinderød OK. Vi er for øjeblikket i 6. division. Da matcherne har det med at ligge rosæsonen, har vi haft meget svært ved at stille fuldt hold.

Strönhult

Weekendturen til Strönhult i november har, blandt mange andre aktiviteter, også orienteringsløb på programmet. O-sektionen er dog ikke direkte involveret i dette arrangement, selvom det er ofte er medlemmer af sektionen, der lægger orienteringsløbet.

Planlagte aktiviteter

Sektionens planlagte aktiviteter kan du se her.

O-sektionen har sin egen hjemmeside, hvor du kan læse yderligere om sektionen. Der findes bl.a. en vejviser til Gåsehuset, og der er informationer om bl.a. trænings- og konkurrenceløb.

Comments are closed