Ergometertræning

Om vinteren kan vi ikke ro ret meget på vandet pga. kulde og mørke, og derfor træner vi indendørs i romaskiner, såkaldte ergometre. Træningen er meget effektiv, og man lærer at presse sin fysiske og mentale ydeevne til det yderste!

Ligesom om sommeren kan man stort set ro i ergometer når man vil, men vi har dog lavet nogle reservationer af romaskinerne i “myldretiden”. Reservationerne handler blandt andet om at organisere holdtræningen sådan, at flest muligt kan komme til på de mest populære tidspunkter. Ergometerplanen hænger ved døren til herrernes omklædningsrum og kan findes under ugeprogrammet.

Vores forskellige træningshold, som ror sammen på vandet om sommeren, har som regel også indendørsaktiviteter om vinteren. Du kan læse om holdene og deres formål og målsætninger under “Roning” her på hjemmesiden. Vi har garanteret også et hold, der passer dig.

Ny i ergometer?

Søndage i vintersæsonen (fra standerstrygning i oktober til standerhejsning i marts) er der ergometerinstruktion for begyndere og let øvede, hvor der vil være mindst to instruktører til stede, som kan hjælpe dig i gang med indendørsroningen. Læs meget mere her.

Comments are closed