Generalforsamling 2018

Hermed info vedr. Danske Studenters Roklubs (Akademisk og Polyteknisk Roklubs)

Generalforsamling fredag d. 23. november 2018 kl 20.00

Opdateret 01/11/18

1. Aflæggelse af beretning
2. Forelæggelse af regnskab til godkendelse
3. Særlige forslag
3.1 Behandling af forslag om bank skifte Generalforsamling DSR, Forslag om bankskifte, 2018
3.2 behandling af forslag om kajakpolo plads i bestyrelsen (kræver vedtægtsændring) Generalforsamling DSR, Kajakpolochef 2018
4. Fastsættelse af kontingent for det følgende år
5. Valg af formand: Kasper Haagensen – Genopstiller
6. Valg af kasserer: Johan Frydendahl – Genopstiller
7. Valg af sekretær: Marie Erika Busch – Opstiller
8. Valg af materielforvalter:
9. Valg af kaproningschef: Martin Schjenning – Genopstiller, Niels Hyldager – Opstiller (Kampvalg)
10. Valg af instruktionschef: Martin Grand Ast – Genopstiller
11. Valg af motionsrochef: Marlene Eversen – Genopstiller
12. Valg af sportsrochef for Svanemølleaktiviteter: Jan Pierrel-Boas – Genopstiller
13. Valg af kajakrochef: Jesper Millung – Genopstiller
14. Valg af langtursrochef: Niels Bak Henriksen – Genopstiller
15. Valg af husforvalter: Hans Søndergaard – Genopstiller
16. Valg af to revisorer: Jørgen Blom og Mads Gydesen – Genopstiller
17. Valg af repræsentanter til Dansk Forening for Rosport: Bestyrelsen forslår sig selv
18. Evt.

Der kan stilles særlige forslag, jf. pkt. 3, og forslag til kandidater til bestyrelsen.

Forslag skal stilles skriftligt af stemmeberettigede medlemmer og skal være bestyrelsen i hænde 30 dage før generalforsamlingen. Det vil sige onsdag d. 24. oktober 2018.

Fuldmagt

Hvis du gerne vil være med til at stemme om bl.a. forslag og til bestyrelsesvalget på DSRs generalforsamling uden at kunne deltage, kan du give en fuldmagt til et andet stemmeberettiget medlem. Fuldmagten skal være skriftlig. Og det skal være tydeligt både hvem, der giver fuldmagten, og hvem den gives til.

Du skal ikke skrive på fuldmagten, hvad du ønsker at stemme. Men du kan selvfølgelig aftale det, med den du giver fuldmagten til.

Du kan vælge at bruge denne Stemmefuldmagt DSR – så har du det hele med.
Du er stemmeberettiget, hvis følgende er opfyldt:

• Du er aktivt ordinært medlem jf. vedtægterne § 4
  • Du er fyldt 15 år
  • Du er ajour med kontingentbetaling
  • Du skal have været aktivt ordinært medlem i mindst 4 måneder umiddelbart før den måned generalforsamlingen afholdes i (dvs. at når generalforsamlingen afholdes i november, skal du have  været aktivt medlem juli, august, september og oktober).

Middag

Der er som altid mulighed for at deltage i middagen før generalforsamlingen kl 18.00:
Køb middagsbillet via dsr.safeticket.dk (sættes til salg i løbet af oktober måned).