Groupcare

I DSR benytter vi groupcare til at oprette arrangementer og give mulighed for at udvalg, roture, vintervedligeholdteam mm. kan oprette deres egne groupcare-grupper til at kommunikere med hinanden.

Her er lidt tips & tricks til DSR groupcare

Hvordan kommer jeg i gang?
>Tilmeld dig en gruppe
>Tilmeld dig et eksisterende arrangement
>Opret ny gruppe
>Opret et arrangement i en gruppe
>Ændre password

Om Groupcare i DSR

Formålet med at anvende groupcare er først og fremmest at alle DSRs medlemmer skal kunne kommunikere med hinanden om roning og andre forhold, der vedrører DSR.
I dsr.groupcare har alle medlemmer adgang til at oprette grupper og invitere alle andre med ind i disse grupper. Grupper kan være åbne eller lukkede. Lukkede grupper er primært til brug for udvalgsarbejde og lignende. Medlemmerne kan for så vidt oprette grupper for alle slags aktiviteter, men, hvis man kun skal lave enkeltstående aktiviteter, eller aktiviteter, hvor der ikke er behov for andet end et opslag og til-/frameldingsmulighed skal du bruge gruppen DSR ROAFTALER. Det er først, når der er brug for meget intern kommunikation, deling af mange filer eller lignende, at der er grund til at oprette en særskilt gruppe til en aktivitet.

Hvilke grupper skal jeg tilmelde mig?

De to primære grupper er DSR ROAFTALER og DSR MAILLISTE.
– DSR ROAFTALER er til at arrangere roning, så det er her alle medlemmer kan kommunikere med alle andre om roning og andre relevante aktiviteter, f.eks. sociale arrangementer og sportslige aktiviteter der ikke lige er roning, f.eks. om vinteren. Du kan oprette din egen roaftale, hvis du har lyst til at ro på et skævt tidspunkt og bede andre medlemmer om at deltage. I den forbindelse har du mulighed for at sætte begrænsning på, så hvis du kun ønsker 4 andre ud over dig selv, så vil øvrige automatisk komme på venteliste.
– DSR MAILLISTE er til “officiel” kommunikation, dvs, hvis du vil finde referater af bestyrelsesmøder, generalforsamling, klubbens politikker, strategier og udviklingsplan skal du kigge i filarkivet her – bare rolig, de bliver ikke mailet ud!

Fælles for de to grupper er, at vi har lukket for mails, dvs. almindelige gruppemedlemmer kan ikke sende mails til gruppen, så du behøver ikke frygte at blive lagt ned af beskeder om afbud dagens træning eller noget i den stil.Derudover er der mailinglister til alle mulige formål, pt. over 80 forskellige grupper. Nogle er til en lille aktivitet, såsom en enkelt båds vintervedligehold eller en weekendlangtur, og andre er til at kommunikere om større/mere permanente aktiviteter såsom Puls & Program og Inriggerkaproning.NB! Hvis du engang har oprettet en gruppe, der ikke er relevant længere, så nedlæg den – det hjælper på overblikket!

Andre spørgsmål?

Oplever du fejl, eller har du spørgsmål, så skriv til groupcare@danskestudentersroklub.dk

Comments are closed