Ris, ros og spørgsmål

Både som nyt og erfarent medlem er du altid velkommen til at henvende dig til et bestyrelsesmedlem, hvis du har ris, ros eller spørgsmål til livet i DSR.

Har du oplevet noget i forbindelse med instruktion eller det at være ny i DSR, som du undrer eller bekymrer dig over, synes kunne være gjort bedre, eller som måske bare var rigtig godt, så er du altid meget velkommen til at dele din oplevelse med den siddende instruktionsrochef på instruktion@danskestudentersroklub.dk.

Det er instruktionsrochefens ansvar at alle nye medlemmer føler sig velkommen og trygge både til vands og på land, og alle henvendelser bliver derfor taget alvorligt og behandlet fortroligt. Den nuværende instruktionsrochef er Martin Grand Ast, hvis personlige mail og telefonnummer også kan findes på Groupcare, og som du altid må hive fat i i klubben, vedrørende hvad som helst.

Ved du ikke hvilket bestyrelsesmedlem, du skal kontakte, kan du altid henvende dig til formand Kasper Haagensen på formand@danskestudentersroklub.dk eller via kontaktinfo på Groupcare, uanset om dit emne er stort eller småt.

Praktiske spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende tilmelding til instruktion, kanintjans eller lignende, er du velkommen til at spørge Steen Knudsen eller læse mere under Ny i DSR.