Praktiske råd

Kære nye medlem

Velkommen i DSR! Umiddelbart efter du er startet som ny roer (eller erfaren roer, men ny i DSR), vil du helt sikkert stå med en masse gode spørgsmål.

Denne minioversigt kan hjælpe dig med de oftest stillede spørgsmål, vigtige kontaktpersoner, samt vigtige links. Du skal dog ikke holde dig tilbage for at spørge dine nye, hjælpsomme DSR kammerater, som helt sikkert vil nyde at kunne øse af deres viden.

Ofte stillede spørgsmål for nye medlemmer:

Hvor finder jeg vigtige informationer?

Der er opslagstavler i klubben, også en særlig én for kaniner. Skynd dig at blive oprettet på dsr.groupcare.dk, som er klubbens primære kommunikationsorgan. Du kan tilmelde dig relevante grupper via links på vores hjemmeside og via dsr.groupcare.dk, hvor du vælger grupper og dernæst åbne grupper. Fra starten er ”DSR Mailliste” (nyhedsbrev), ”DSR Kaniner” og ”DSR Roaftaler” de mest relevante for dig.

Hvordan får jeg et skab og nøgle til klubben?

Du kan læse mere om dette under Nøglen til DSR

Har du ikke fået et medlemsnummer?

Har du endnu ikke et medlemsnummer (og der er gået mere end 10 dage siden du betalte din medlemsgebyr), skriv da til kontingentkassereren Ole Hansen, kontingent@danskestudentersroklub.dk

Hvad skal jeg medbringe på roturen?

Vælg tøj, som du ville løbe i. Husk lag på lag, det kan være koldt og vådt undervejs, specielt i forårsmånederne. Undgå bred hæl på skoene, derfor kan især mændenes løbesko være uegnede. Undlad løse, lange trøjer, eller løse bukser, de kan hænge fast i rullesædet i båden. Husk drikkedunk. – og vi anbefaler, at du læser vores dokument omkring Hvad enhver roer bør vide.

Hvordan kommer jeg ud at ro?

Der er planlagt instruktion flere gange om ugen for nye roere, som ligeledes har mulighed for at aftale såkaldt ”skæv” instruktion med instruktørerne udenfor den normale ugeplan. Du kan med fordel finde medroere i samme situation som dig via dsr.groupcare.dk i gruppen ”DSR Kaniner” ved at oprette et nyt arrangement.
I samme gruppe på groupcare er der ligeledes er en liste med de instruktører, der har sagt ’ja’ til at skæv instruktion. Listen er også hængt på opslagstavler i bådhallen og i Slyngelstuen på 1. sal.
Når du har fået din ro-ret, kan du deltage i de ugentlige aktiviteter fx PoP (Puls og program), ToT (Teknik og Tur) eller Racerkanin-tilbuddet til nye medlemmer, der gerne vil forbedre deres teknik og indgå i et større netværk med andre nye roere i DSR. Endelig kan du arrangere dine egne ro-ture, forudsat du finder en styrmand til båden.

Hvordan finder jeg en kalender over aktiviteter?

På hjemmesiden findes såvel aktivitetskalender som Ugeprogram sommer eller Ugeprogram vinter.
På dsr.groupcare.dk er der også en kalenderfunktion, hvor træning, fællesture, fester mv. bliver slået op.

Hvilke ro-muligheder har jeg efter jeg har fået min ro-ret?

Når du har fået din ro-ret er det ikke længere nødvendigt at have en instruktør med i båden når du ror, men du kan blot nøjes med en styrmand. Derudover kan man vælge forskellige retninger inden for roning (motionsroer, konkurrenceroer, styrmand, instruktør mm.). Det er også muligt at tilmelde sig kajakpolo, badminton, dans mm.

Køkken og spisning.

Der er ansat en kok i klubben, så det er muligt at købe aftensmad mandag til torsdag. Prisen for et måltid er 50 kr. eller køb af et 10-klip rabatkort til 450 kr.

Vigtige kontaktpersoner:

Nøglebrikker og skabe: Bente Kjøller brikogskab@gmail.com