Kaninlangtur

Kom med DSR på langtur allerede i din første sæson!
I 2017 gik turen sydpå til Køge Bugt, her med stop hos vores venner i Ishøj Roklub.

I DSR gør vi meget ud af, at vores nye medlemmer føler sig velkomne, får nye kontakter og ikke mindst fantastiske ro-oplevelser.

Kaninlangturen i september måned er en eminent mulighed for at møde dine klubkammerater, både nye og erfarne, og opleve nye rofarvande.

Kaninlangturen er derfor et must, hvis du er ny i klubben!

Jævnfør traditionen bliver kaninlangturen arrangeret af det forrige års kaniner, som rigtig gerne vil give en god tradition og oplevelse videre til vores nye medlemmer, og vi har haft rigtig gode ture til destinationer som Rungsted, Hvidovre og Køge.

Dette års kaninlangtur

Som alle andre arrangementer bliver kaninlangturen annonceret i nyhedsbrevet — så pak din taske og kom med!

Vil du med på tur, men er du endnu ikke medlem af DSR, kan du læse meget mere på vores sider om at være Ny i DSR.

Kan du ikke vente med at blive medlem og komme afsted, finder du her indmeldelsesblanketten.

På kaninlangturen kan man opleve lidt af hvert —
her har flotillen søgt nødhavn på Holmen pga. torden!

Spørgsmål

Har du spørgsmål om instruktionen, kaninlangturen eller andet, er du altid velkommen til at skrive til instruktion@danskestudentersroklub.dk.