Ny i DSR

Velkommen i DSR!

Nedenfor kan du læse om dine muligheder for at ro i DSR, hvordan du tilmelder dig instruktionen og meget andet.

• Første rotur
    Her kan du læse mere om både indendørs- og udendørsinstruktionen i DSR, og om hvordan din første rotur bliver.
  • Groupcare
    Groupcare er det forum, vi i DSR bruger til at kommunikere med hinanden omkring nyheder, roture og tilmelding til træning, ferier, langture og andre aktiviteter i klubben. Det er også her du tilmelder dig instruktion.
  • Ræserkanin
    Efter du er færdig med begynderinstruktionen, kan du fortsætte på vores ræserkaninhold, hvor du får finpudset din teknik, prøver at ro hurtigt og lærer dine nye rokammerater endnu bedre at kende. Sæsonen afsluttes med den årlige kaproning mod naboklubben KVIK.
  • Kaninlangtur
    Sidst på sæsonen ror vi afsted på den årlige weekendkaninlangtur, hvor du kan få en smagsprøve på langtursroningen og opleve nye farvande.
  • Kom godt i gang
    DSR er en stor og levende klub – her har vi samlet en håndfuld gode råd om det at blive en del af klubben.
  • Praktiske råd
    Hvad skal jeg tage på til instruktion? Hvad nu hvis jeg ikke har fået mit medlemsnummer? Hvordan kommer jeg ud at ro?
    Læs mere blandt de praktiske råd, vi her har samlet.

Husk også at tilmelde dig DSR’s nyhedsbrev, der udkommer en gang om ugen – så hører du nyt om træningstilbud, weekendture, langture, ferier, fester og meget andet.

Endnu ikke medlem? Klik her for at melde dig ind. Vi glæder os til at ro med dig!

Spørgsmål

Kontakt endelig instruktørerne på instruktion@danskestudentersroklub.dk.