Infoaften

Kom til infoaften og hør mere om holdtræning i DSR!

Vinteren er over os, men det holder os ikke tilbage fra at ro! Vi ror bare indendørs, og du kan sagtens være med, selvom du er helt ny til sporten. Udover roning og instruktion i ergometer tilbyder DSR også en masse andre aktiviteter – faktisk har vi endnu flere forskellige aktiviteter om vinteren end om sommeren!

Kunne du tænke dig at vide mere om vores vinteraktiviteter, så kig forbi vores infoaften – det er både for dig, der aldrig har været i Danske Studenters Roklub før, og for dig der er nyt medlem.

Vi holder infoaften:

Onsdag den 9. januar 2019

Mødet holdes en hverdagsaften, så du vil få et indblik i klubbens liv og mulighed for at møde og snakke med klubbens medlemmer. Det hele foregår i den store sal på 1. sal i vores klubhus på Strandvænget 55, 2100 Kbh. Ø.

Læs mere her

Vil du vide mere om klubben, og hvordan det er at være ny i DSR, kan du finde det her:

Hent gerne stor og lille infoaftenplakat, og hæng dem op på din arbejdsplads eller studiested.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte instruktionsudvalget i DSR på instruktion@danskestudentersroklub.dk.