Infoaften

Kom til infoaften i DSR, og husk, at du for 50 kr. kan spise med
– vores kok laver aftensmad med salatbar mandag til torsdag året rundt!

Særtilbud: Melder du dig ind i DSR i perioden 19.-30. september, kan du træne resten af året for kun 500 kr.!
(fra nytår alm. kontingentsats)

I DSR kan du lære at ro året rundt, og den 27. september kl. 19:30 byder vi velkommen til infoaften på første sal i klubhuset på Strandvænget 55, København Ø.

Her vil du kunne høre en masse om vinterinstruktion og ikke mindst alle de andre aktiviteter udover roning, som DSR byder på. Der vil både være information på både dansk og engelsk, og vores flinke medlemmer vil stå klar til at svare på alle spørgsmål.

Når det igen bliver sommer har vi hver uge flere muligheder for, at du kan få din første instruktion på vandet. Herefter kan du komme til instruktion hver mandag og torsdag kl. 17.15, eller på de tidspunkter du selv aftaler med en af vores mange instruktører.

Når du har deltaget i instruktionen omkring ti gange, vil du få din roret og kan derefter deltage i klubbens mange tilbud, deriblandt motionsroning, ræserkaninholdet for nye medlemmer og meget andet. Vi skal nok hjælpe dig godt i gang, så du finder lige det, du synes er sjovt!

Hvis du gerne vil se klubben inden du melder dig ind, er du velkommen til at kigge forbi klubhuset på Strandvænget 55, København Ø. Kommer du først på aftenen i hverdagene, får du et godt indtryk af de mange forskellige aktiviteter såvel som mulighed for at møde og snakke med klubbens medlemmer.

Du er også velkommen til at spise et varmt måltid og nyde den flotte udsigt fra klubhusets førstesal – køkkenet har åbent fra kl. 18:30 mandag til torsdag, og dagens ret med salat og brød koster 50 kr.

Hjælp os med at sprede ordet – klik her for at downloade infoaftenplakaten i stor A3 og lille A4.

Vil du vide mere om klubben, og hvordan det er at være ny i DSR, kan du finde det her:

>Ny i DSR
>Bliv medlem
>Første rotur

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte instruktørerne i DSR på instruktion@danskestudentersroklub.dk.

Instruktionsudvalget i DSR