Infoaften

Nåede du ikke at deltage i en af forårets infoaftener?
Bare rolig, du kan stadig nå at komme ud at ro med os!

Nåede du ikke at deltage i en af de infoaftener, vi har afholdt i foråret 2017?

Fortvivl ej! For du sagtens nå at lære at ro med os, være med til konkurrencer, nyde sommeren på vandet og blive en del af fællesskabet i DSR.

Du er derfor meget velkommen til at kigge forbi klubhuset mandag-torsdag omkring kl. 19 og få et indtryk af klublivet, spise med på terrassen for 50 kr. og få en smagsprøve på alt det, DSR kan tilbyde.

Vi glæder os til at møde dig!

I DSR kan du lære at ro året rundt, og sommeren igennem har vi hver uge flere muligheder for, at du kan få din første instruktion på vandet. Herefter kan du komme til instruktion hver mandag og torsdag kl. 17.15, eller på de tidspunkter du selv aftaler med en af vores mange instruktører.

Når du har deltaget i instruktionen omkring ti gange, vil du få din roret og kan derefter deltage i klubbens mange tilbud, deriblandt motionsroning, ræserkaninholdet for nye medlemmer og meget andet. Vi skal nok hjælpe dig godt i gang, så du finder lige det, du synes er sjovt!

Hvis du gerne vil se klubben inden du melder dig ind, er du velkommen til at kigge forbi klubhuset på Strandvænget 55, København Ø. Kommer du først på aftenen i hverdagene, får du et godt indtryk af de mange forskellige aktiviteter såvel som mulighed for at møde og snakke med klubbens medlemmer.

Du er også velkommen til at spise et varmt måltid og nyde den flotte udsigt fra klubhusets førstesal – køkkenet har åbent fra kl. 19 mandag til torsdag, og dagens ret med salat og brød koster 50 kr.

Vil du vide mere om klubben, og hvordan det er at være ny i DSR, kan du finde det her:

>Ny i DSR
>Bliv medlem
>Første rotur

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte instruktørerne i DSR på instruktion@danskestudentersroklub.dk.

Instruktionsudvalget i DSR