Infoaften

I DSR er sommeren begyndt og byder på masser af sport og motion, kaproning og socialt samvær, alt sammen ude i den friske luft på Øresund.

Vi er allerede startet på begynderinstruktion, og du er inviteret. Du kan begynde på instruktionen hele sommeren, lige når det passer dig, og vores dygtige instruktører glæder sig til at lære dig at ro, fortælle dig om vores klub og dele alle de gode oplevelser på vandet med dig.

Når du har meldt dig ind, står vores instruktører klar flere gange om ugen for at lære dig den grundlæggende roteknik. Derudover får du adgang til alle vores indendørsaktiviteter og aktiviteter udenfor klubhuset, f.eks. orienteringsløb.

Efter du har deltaget i begynderinstruktionen omkring ti gange, vil du få din ro-ret og kan derefter deltage i klubbens mange ro-tilbud, heriblandt hyggelig motionsroning, ræserkaninholdet for nye medlemmer, som gerne vil træne fokuseret og blive gode til at ro allerede i deres første sæson, langture i ind- og udland og meget andet. Vi skal nok hjælpe dig godt i gang, så du finder lige præcis det, du synes er sjovt!

Så selvom forårets infoaftener har fundet sted, kan du stadig lære at ro i DSR! Hvis du gerne vil se klubben, inden du melder dig ind, kan du komme forbi mandag-torsdag omkring kl. 19-19:30 og opleve klublivet. Du kan også spise et måltid mad fra vores køkken og få en snak med nogle af medlemmerne – de vil med garanti gerne fortælle dig om vores dejlige klub.

Det hele foregår i vores klubhus på Strandvænget 55, 2100 Kbh. Ø.

Forårets infoaftener har fundet sted, men du kan stadig komme med ud at ro med os!

Kig forbi

Hvis du gerne vil se klubben inden du melder dig ind, er du altid velkommen til at kigge forbi klubhuset på Strandvænget 55, København Ø.

Kommer du på en hverdagsaften, får du et godt indtryk af de mange forskellige aktiviteter såvel som mulighed for at møde og snakke med klubbens medlemmer. Bemærk, at dørene til klubben er låst, men går du forbi cykelparkeringen og kigger omme på bådepladsen eller oppe på terrassen, vil du med garanti finde et medlem, som kan lukke dig ind.

Heroppe er du også velkommen til at spise et varmt måltid og nyde den flotte udsigt fra klubhusets førstesal – køkkenet har åbent mandag til torsdag, og dagens ret med salat og brød koster 60 kr.

Hjælp os med at sprede ordet

Du må meget gerne hjælpe os med at sprede ordet om begynderroning og masser af anden god sport i DSR; download infoaftenplakaten i stor A3 eller lille A4, og hæng den op på din arbejdsplads eller uddannelsessted. På forhånd tak!

Læs mere her

Vil du vide mere om klubben, og hvordan det er at være ny i DSR, kan du finde det her:

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte instruktionsudvalget i DSR på instruktion@danskestudentersroklub.dk.