Infoaften

Kom til infoaften i DSR onsdag den 14. marts kl. 19:30,
og husk, at vores kok laver aftensmad med salatbar
mandag til torsdag året rundt for kun 60 kr.!

I DSR kan du lære at ro året rundt!

Vi har optag til instruktion i ro-ergometer hele vinteren,
og når du har meldt dig ind, står vores instruktører klar
søndag kl. 10:30 og onsdag kl. 18:30 for at lære dig den grundlæggende roteknik. Derudover får du adgang til alle de andre indendørsaktiviteter, som DSR byder på vinteren over, samt aktiviteter udenfor klubhuset, såsom orienteringsløb, badminton, skiferie med mere.

Alt dette og meget mere kan du høre mere om til vores næste infoaften onsdag den 14. marts kl. 19:30, hvor der vil være information på både dansk og engelsk, og vores flinke medlemmer vil stå klar til at svare på alle spørgsmål.

Du er dog selvfølgelig meget velkommen til at starte med at ro i DSR allerede nu! Meld dig ind i DSR, ogskriv endelig til e-mailadressen nederst på side, hvis du har spørgsmål.

Når det igen bliver sommer

Om sommeren har vi hver uge flere muligheder for, at du kan få din første instruktion på vandet. Herefter kan du komme til instruktion hver mandag og torsdag kl. 17:15, eller på de tidspunkter du selv aftaler med en af vores mange instruktører.

Når du har deltaget i instruktionen omkring ti gange, vil du få din roret og kan derefter deltage i klubbens mange tilbud, deriblandt motionsroning, ræserkaninholdet for nye medlemmer og meget andet. Vi skal nok hjælpe dig godt i gang, så du finder lige det, du synes er sjovt!

Kig forbi!

Hvis du gerne vil se klubben inden du melder dig ind, er du altid velkommen til at kigge forbi klubhuset på Strandvænget 55, København Ø.

Kommer du først på aftenen i hverdagene, får du et godt indtryk af de mange forskellige aktiviteter såvel som mulighed for at møde og snakke med klubbens medlemmer. Bemærk, at dørene til klubben er låst, så du kan med fordel skrive til nedenstående mailadresse og aftale et besøg.

Du er også velkommen til at spise et varmt måltid og nyde den flotte udsigt fra klubhusets førstesal – køkkenet har åbent fra kl. 18:30 mandag til torsdag, og dagens ret med salat og brød koster 60 kr.

Hjælp os med at sprede ordet – klik her for at downloade infoaftenplakaten i stor A3 og lille A4.

Læs mere her

Vil du vide mere om klubben, og hvordan det er at være ny i DSR, kan du finde det her:

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte instruktionsudvalget i DSR på instruktion@danskestudentersroklub.dk.