Infoaften

Kom til infoaften og hør mere om sommeres instruktion og holdtræning i DSR!

Vinteren nærmer sig så småt sin ende, og i enhver roer begynder det at krible for at komme på vandet
— og vi vil gerne have dig med!

I DSR kan du både lære at ro, være en del af vores alsidige træningshold samt opleve både rolige ture i smukke omgivelser og kaproning med fart og udfordringer. Jo tidligere på sæsonen du begynder, desto mere kan du nå at prøve i dit første år som roer i DSR.

Alt dette og mere til kan du høre om til vores næste infoaften. Er du allerede meldt ind og godt i gang med ergometerroningen, er du også meget velkommen til at komme og høre om alle de aktiviteter, du kan glæde dig til. Vi holder infoaften:

Onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.30

Mødet holdes en hverdagsaften, så du vil få et indblik i klubbens liv og mulighed for at møde og snakke med klubbens medlemmer. Det hele foregår i den store sal på førstesalen i vores klubhus på Strandvænget 55, 2100 Kbh. Ø.

Læs mere her

Vil du vide mere om klubben, og hvordan det er at være ny i DSR, kan du finde det her:

Hent gerne stor og lille infoaftenplakat, og hæng dem op på din arbejdsplads eller studiested.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte instruktionsudvalget i DSR på instruktion@danskestudentersroklub.dk.