Infoaften

Kom til infoaften og hør mere om holdtræning i DSR!

Sommeren er nu ved at slutte, og vi begynder så småt at rykke indendørs. Hvilket betyder at vi åbner op for en hel masse andre aktiviteter end kun roning på vandet, da Danske Studenters Roklub faktisk har flere forskellige aktiviteter om vinteren end om sommeren!

Kunne du tænke dig at vide mere om vores vinteraktiviteter, så kig forbi vores infoaften – det er både for dig, der aldrig har været i Danske Studenters Roklub før, og for dig der er ny i DSR.

Vi holder infoaften:

Onsdag den 26. september 2018
Onsdag den 7. november 2018
Onsdag den 9. januar 2019

Møderne holdes en hverdagsaften, så du vil få et indblik i klubbens liv og mulighed for at møde og snakke med klubbens medlemmer. Det hele foregår i den store sal på 1. sal i vores klubhus på Strandvænget 55, 2100 Kbh. Ø.

Læs mere her

Vil du vide mere om klubben, og hvordan det er at være ny i DSR, kan du finde det her:

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte instruktionsudvalget i DSR på instruktion@danskestudentersroklub.dk.