Indmeldelse

Her melder du dig ind i DSR

Hvis du vil melde dig ind i Danske Studenters Roklub, er der et par informationer, vi lige vil dele med dig først.

Indmeldelse

Du melder dig ind i DSR ved at udfylde indmeldingsformularen nederst på denne side.

Dét koster det

Kontingentet for medlemskab i DSR er 780 kr. pr. kvartal (2017).
Ungdomskontingent er 520 kr. pr. kvartal for u. 25 år (2017) og 260 kr. pr. kvartal for u. 20 år (2017).
Bemærk venligst at første kontingentindbetaling ved indmelding lyder på 780 kr. uanset alder, og at en evt. difference vil blive modregnet i det efterfølgende kvartal.

Beløbet er dog 830 kr., hvis du betaler fra en udenlandsk bank, fordi DSR skal betale 50 kr. i gebyr for modtagelse af betalingen.

Kontingentet giver adgang til alle træningsfaciliteter, instruktion og undervisning, holdtræning, ro-ergometre, styrmandsinstruktion og meget, meget mere.

Er der nogle specielle forudsætningerne for, at jeg kan lære at ro?

Du skal være sikker på, at du kan svømme minimum 400 m uden svømme- eller redningsvest. Derudover er der ikke specifikke krav for at kunne lære ro, sålænge at du er i nogenlunde fysisk form og selv kan komme ned i og op af en robåd.

Spørgsmål? Kontakt instruktørerne på instruktion@danskestudentersroklub.dk.

Hvad gør jeg, når jeg har meldt mig ind?

Sommersæson: Når du har udfyldt formularen nedenfor og betalt dit første kontingent, så er din indmeldelse os straks i hænde. Hvis du er ny roer, så står vores dygtige instruktører klar til at tage imod dig for at lære dig om roteknik og sikkerhed. Den første gang kalder vi ”Førstegangsinstruktion” – her er alle nye og du får en grundig introduktion til klubben og vores udstyr og ikke mindst din første tur på vandet.

For at vi kan tilrettelægge instruktionen hensigtsmæssig for dig og alle de andre nye roere, er det vigtigt at du tilmelder dig til førstegangsinstruktion og sidenhen den almindelige instruktion.

Tilmelding til førstegangsinstruktion sker på DSR’s community site dsr.groupcare.dk. Dette forum er omdrejningspunktet for klubbens trænings- og sociale aktiviteter. Du kan læse alt om hvordan du melder dig til på Groupcare her.
Kort efter din indmeldelse vil du modtage en bekræftelse via mail på at vi har modtaget din indmeldelse, med vejledning til hvordan du betaler kontingent. Det er vigtigt at du medbringer dokumentation for din betaling til førstegangsinstruktion.

Vintersæson: Når du har udfyldt formularen nedenfor og betalt dit første kontingent, så er din indmeldelse os straks i hænde. Hvis du er ny roer, så står vores dygtige instruktører klar til at tage imod dig for at lære dig om roteknik og sikkerhed hver søndag – læs mere her. Du behøver ikke tilmelde dig – du møder bare op.

Rent praktisk

Der er fine omklædnings- og badefaciliteter i klubben.
Dørene i klubhuset er normalt låst. Til førstegangsinstruktion mødes vi på bådepladsen i baghaven ud mod vandet.
Vores adresse er Strandvænget 55, 2100 København Ø.

Spørgsmål? Kontakt instruktørerne på instruktion@danskestudentersroklub.dk.

Kan jeg ikke få en prøvetime?

Vi afholder tre infoaftener i løbet af foråret, hvor du kan møde klubbens medlemmer, se klubhuset og høre om de mange forskellige slags roning vi dyrker i DSR. Vi tilbyder ikke prøveture, idet klubbens instruktører har travlt med at instruere de mange nye medlemmer.

Er du klar til at ro?

Så meld dig ind via nedenstående formular og se frem til masser af dejlig idræt og oplevelser.
Vi glæder os til at møde dig!

Ved indmeldelse i Danske Studenters Roklub, bekræfter jeg endvidere, at jeg er bekendt med og vil overholde klubbens love og regler.

Kort efter din indmeldelse vil du modtage en bekræftelse via mail på at vi har modtaget den med vejledning til hvordan du betaler kontingent. Det er vigtigt at du medbringer dokumentation for din betaling til førstegangsinstruktion.

Indmeldelse Danske Studenters Roklub

Verification